Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Tiistai 28.01.2020 klo 09.00-12.25
27§ EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN ALUEELLISTEN SUUNNITELMIEN TYÖRYHMIIN
Soite pyytää kunnilta edustajien nimeämistä alueellisten suunnitelmien (turvallisuussuunnitelma ja terveellisten elintapojen edistämisen suunnitelma) työryhmiin. Työryhmät kokoontuvat kaksi kertaa kevään aikana ja heidän tehtävänä on laatia suunnitelma, jolla teeman mukaista aihe-aluetta edistetään alueella. Kukin kunta voi valita mihin työryhmään/työryhmiin haluaa nimetä edustajan. Toivomme, että jokaiselta kunnalta tulee 1-3 edustajaa (mikäli useampi niin mielellään eri ryhmiin).

Toivomme nimeämiset viimeistään 31.1.2020 mennessä.

Työryhmien teemat ovat seuraavat:

· Turvallisuus
· Terveysliikunta
· Terveellinen ravitsemus
· Palauttava uni
· Mielen hyvinvointi

Kunta voi nimetä esimerkiksi terveysliikuntaan liikuntatoimen tai opetustoimen edustajan ja ravitsemus työryhmään joukkoruokailusta vastaavan tahon. Esityksessä luonnosta toimijoista, joita työryhmiin ollaan alustavasti suunniteltu.

Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus nimeää Lestijärven kunnanedustajatalueellisten suunnitelmien (turvallisuussuunnitelma ja terveellisten elintapojen edistämisen suunnitelma) työryhmiin.

Kunnanhallitus
Kunnanhallitus nimesi Lestijärven kunnanedustajaksialueellisten suunnitelmien (turvallisuussuunnitelma ja terveellisten elintapojen edistämisen suunnitelma) työryhmiin seuraavasti: terveysliikunta Niina Tiala, terveellinen ravitsemus Maria Kangasvieri ja turvallisuus Osmo Haasiomäki.