Lestijärven kunnan päätökset > Tekninen lautakunta > Maanantaina 30.3.2020 klo 19.00-20.59
17§ YMPÄRISTÖ- JA MAA-AINESLUVAN SIIRTO/

YIT Suomi Oy ja Janne Tiala ovat allekirjoittaneet 30.1.2020 sopimuksen koskien Lestijärven kunnan teknisen lautakunnan 18.6.2018 myöntämää ympäristö- ja maa-aineslupaa Dnro YL0118/Mal0118. Sopimuksessa kyseiset luvat siirtyvät YIT Suomi OY:n nimiin. YIT Suomi OY on tehnyt asian johdosta 31.1.2020 päivätyn hakemuksen kunnan ympäristö- ja maa-aineslupaviranomaiselle, jotta kyseiset luvat ja niiden velvoitteet siirrettäisiin sen nimiin.

Lain mukaan, jos ympäristö- tai maa-aineslupaan perustuva oikeus siirretään toiselle, on siirrosta viipymättä ilmoitettava lupaviranomaiselle. Luvan aikaisempi haltija vastaa kuitenkin kaikista lupaan liittyvistä velvoitteista, kunnes hänen tilalleen on hakemuksesta hyväksytty toinen. Lupaviranomainen voi määrätä, että luvan uusi haltija asettaa lupiin määrätyt vakuudet. Janne Tiala ei ole itse aloittanut lupia koskevaa toimintaa, eikä siten ole asettanut toiminnalle määrättyä vakuutta.

vt rakennustarkastaja

Lautakunta siirtää ympäristö- ja maa-aineluvan Dnro YL0118/Mal0118 YIT Suomi Oy:n nimiin ja vapauttaa Janne Tialan lupaa koskevista velvoitteista. Uuden luvanhaltijan tulee toimittaa lupaa koskevat vakuudet kunnalle lupapäätöksen mukaisesti toiminnan aloituskatselmukseen mennessä.

Tästä päätöksestä peritään seuraavat maa-ainestaksaan ja kunnan ympäristölupaviranomaisen taksaan perustuvat maksut:

Janne Tialalta, luvan velvoitteista vapauttaminen 150 € (maa-ainestaksa, 7§)

YIT Suomi OY:ltä, vakuuden vaihtaminen 60 € (maa-ainestaksa 5 §)

Käsittelystä ei peritä erikseen ympäristönsuojeluviranomaisen taksan mukaista yleistä käsittelymaksua (50 €/h), edellä mainitut kiinteät maksut kattavat käsittelystä aiheutuneet laskennalliset kulut.

tekninen lautakunta

Hyväksyttiin vt. rakennustarkastajan päätösesityksen mukaisesti

Tämän pykälän alussa Arto Hautala saapui kokoukseen.