Lestijärven kunnan päätökset > Tekninen lautakunta > Maanantaina 11.5.2020 klo 19.06 - 21.31
46§ LIIKUNTAKESKUS
Uuden koulun viereen rakennetaan liikuntakeskus, minne rakennetaan tekojäärata jäähdyskoneineen ja urheilukenttä suorituspaikkoineen. Suunnitelmaan kuuluu myös pumptrack ja parkour-rata, jotka toteutetaan ehdollisena ELY -rahoituksen turvin. Kunnanhallitus on jättänyt hankkeesta ELY-keskukselle avustushakemuksen liikuntapaikkojen rakentamiseen, mihin on tullut kielteinen päätös. Kunnanhallitus tulee uusimaan hakemuksen.

Valtuusto on päättänyt liikuntakeskukseen liittyen tontin 421-401-21-24 HAAPALA ostosta. Tontilla aloitetaan työt hankkeeseen liittyen. Alueelta kaadetaan puita ja muokataan maastoa. Vt. rakennustarkastaja on myöntänyt puiden kaadolle luvan 15.4.2020 ja se on ollut lainvoimainen 05.05.2020.

Liikuntakeskuksen alueelle jää olemassa oleva uimakoppi, mikä tulee siirtää urheilukentän tieltä tai purkaa.

Tekninen johtaja
Saatetaan tekniselle lautakunnalle tiedoksi liikuntakeskuksen suunnitelmat. Päätetään siirtääuimakoppi Haapalan tontille varastotilaksi kunnostettavan piharakennuksen viereen, jos uimakopin rakenne kestää siirron. Muussa tapauksessa siirrosta vaurioitunut uimakoppi puretaan. Lopullinen kopin sijoituspaikka tarkastetaan maastossa.

Tekninen lautakunta
Merkitään lautakunnalle tiedoksi ja hyväksytään uimakopin siirto tai purku päätösehdotuksen mukaisesti.

Liitteet
Urheilukenttä koko alue