Lestijärven kunnan päätökset > Tekninen lautakunta > Maanantaina 11.5.2020 klo 19.06 - 21.31
44§ TEKNISEN LAUTAKUNNAN KOKOUSKUTSUN JA ESITYSLISTAN TOIMITTAMINEN VUONNA 2020

Kuntalain 140 §:n mukaan valtuuston, kunnanhallituksen ja lautakunnan sekä kuntayhtymän 58 §:n 1 momentissa tarkoitetun toimielimen pöytäkirja siihen liitettyine oikaisuvaatimusohjeineen tai valitusosoituksineen pidetään tarkastamisen jälkeen nähtävänä yleisessä tietoverkossa, jollei salassapitoa koskevista säännöksistä muuta johdu.

Tekninen lautakunnan on kokouksessa20.1.2020 päättänyt, että kokouskutsu toimitetaan asianosaisille vähintään viisi päivää ennen kokousta. Kokouspaikka on kunnanviraston kokoushuone tai erikseen sovittava muu paikka. Teknisen lautakunnan kokouskutsu ja esityslista toimitetaan sähköpostilla ja kirjeenä.


Tekninen johtaja

Muutos kokouskutsun toimitustapaan vuodelle 2020. Kokouskutsu toimitetaan asianosaisille vähintään viisi päivää ennen kokousta. Kokouspaikka on kunnanviraston kokoushuone tai erikseen sovittava muu paikka. Teknisen lautakunnan kokouskutsu ja esityslista toimitetaan sähköpostilla ja kirjeenä vain, jos sähköpostiosoitetta ei ole ilmoitettu. Liitteet toimitetaan sähköiseen järjestelmään ja linkki on kokouskutsun mukana.

Tekninen lautakunta
Hyväksyttiin muutos kokouskutsun toimitustapaan vuodelle 2020. Kokouskutsu toimitetaan asianosaisille vähintään viisi päivää ennen kokousta. Teknisen lautakunnan kokouskutsu ja esityslista toimitetaan sähköpostilla ja kirjeenä vain, jos sähköpostiosoitetta ei ole ilmoitettu. Liitteet toimitetaan sähköiseen järjestelmään ja linkki on kokouskutsun mukana.

Tapio Tuikka esitti muutosesityksen päätökseen ja se hyväksyttiin yksimielisesti. Päätöksestä jätettiin pois kokouspaikkaa koskeva kohta.