Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Perjantai 18.08.2017 klo 09.00-11.59
153§ LESTIJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVAN LAAJENNUS KORTTELI 42

Tilan Muikkuranta (4:19) omistajat Pekka ja Tuula Hakala hakevat Lestijärven ranta-asemakaavan laajentamista omistamansa tilan osalta siten, että tila merkitään ranta-asemakaavaan loma-asuntojen korttelialueeksi (RA). Kaava-alue on Niemen pohjoisrantaa ja rajoittuu kiinteästi kortteliin 42.

Hakijat ovat antaneet sitoumuksen laajennuksesta aiheutuvien kustannusten vastaamisesta.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on ollut nähtävillä ajalla 8.-15.5.2017, mielipiteitä ei ole jätetty ja samalla kuulutettiin kaavoittaja ja aluerajaus. Kaavaluonnos on ollut nähtävillä 3.-17.7.2017,kuulutus julkaistiin sanomalehti Keskipohjanmaassa, kunnan ilmoitustaululla, kuntatiedotteessa ja kunnan internet-sivuillaeikä luonnoksesta jätetty määräaikaan mennessämielipiteitä.

Kaavan laatijana toimii rakennusinsinööri Jari Kangasvieri.

Kunnanjohtaja
Lestijärven kunnanhallitus asettaa Lestijärven ranta-asemakaavan laajennuksen nähtäville 30 päivän ajaksi maankäyttö- ja rakennuslain 27 §:n mukaisesti ja pyytää lausunnot Keski-Pohjanmaan liitolta, Etelä-Pohjanmaan eilinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta, Lestijärven kunnan tekniseltä lautakunnalta sekä naapureilta.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.



Liitteet
Kaavaselostus
Kaavaehdotus
Kaavamerkinnät