Lestijärven kunnan päätökset > Tekninen lautakunta > Keskiviikkona 6.9.2017 klo 19.00
54§ POIKKEAMISLUPAHAKEMUS, ASUINRAKENNUKSEN RAKENTAMINEN/KUOPPAKANGAS RICKY JA SOILI
Soili ja Ricky Kuoppakangas hakevat lupaa rakentaa omistamalleen Suviranta-tilalle, RN:o 21:197, pysyvän asuinrakennuksen. Kesämökin purkulupa on jätetty kuntaan 15.8.2017. Rakennuspaikka on Lestijärven ranta-asemakaavan korttelin 159 RA-tontti nro 1. Poikkeamista haetaan omakotitalon rakentamiseksi rantakaavan RA(Loma-asuntojen korttelialue)-alueelle ja rakennuspaikkakohtaisen (140 m2) kerrosneliömetrimäärän ylittämiseen 20 neliömertillä (160 m2).

Naapurien kuuleminen on suoritettu
MRL:n 133 §:n mukaisesti30.8. - 6.9.2017 välisenä aikana. Naapureilla ei ole ollut luvan myöntämiseen huomautettavaa.

vt.rakennustarkastaja

Rakentamisen ei voida katsoa tuovan haittaa kaavan toteutumista tai alueidenkäytön muulle järjestämiselle, eikä vaikeuttavan luonnonsuojelun tavoitteiden eikä rakennetun ympäristön suojelemista koskevien tavoitteiden saavuttamista.

Tekninen lautakunta esittää kunnanhallitukselle poikkeamisluvan myöntämistä Soili ja Ricky Kuoppakankaalle omakotitalon rakentamiseksi Suviranta-tilalle RN:o 21:197.

Päätös on voimassa päätöksen antopäivästä lukien kaksi (2) vuotta. Tänä aikana on haettava poikkeamispäätöstä vastaava rakennuslupa. Merkitään, että puheenjohtaja Jorma Koski-Vähälä poistui kokouksesta ja jääväsi itsensä (Hallintolaki 28 § kohta 3) tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Puheenjohtajana toimi tämän pykälän käsittelyn aikana varapuheenjohtaja Eveliina Jussila.

tekninen lautakunta
Hyväksyttiin.



Liitteet
Asemapiirros