Lestijärven kunnan päätökset > Tekninen lautakunta > Maanantaina 2.11.2020 klo 19.00-20.05
70§ SELVITYSPYYNTÖ RAKENNUSLUVAN TIETOJEN OIKEELLISUUDESTA

Rakennustarkastaja on myöntänyt 15.04.2020 § 20 rakennusluvan huvilarakennuksen rakentamiseen oheisen asemapiirroksen pohjalta. Kuntalaisen havainneilmoituksen ja rakennuspaikan merkitsemisen yhteydessä on tullut ilmi, että kyseisellä rakennuspaikalla on enemmän rakennuksia kuin asemapiirroksesta on pääteltävissä.

Tekninen lautakuntakunnan nimissä on pyydetty tarkentamaan asemapiirrokseen kiinteistöllä Riemuhiekka olevat rakennukset / rakennelmat. Rakennuksista / rakennelmista tulee esittää käyttötarkoitus, ulkomitat, kerrosala ja rakentamisvuosi sekä rakennusluvan nro.

on toimittanut 20.8.2020 tarkennetun asemapiirroksen. Asemapiirroksessa on esitetty aikaisemmasta poiketen varastorakennus 9,5 k-m2(rakentamisvuosiarvio 1966) ja tynnyrisauna 7,5 k-m2. Tynnyrisauna on ilmoitettu pois siirrettäväksi.

vt. rakennustarkastaja

Tekninen lautakunta toteaa, että tynnyrisauna tulee siirtää pois ennen päärakennuksen lopputarkastusta luvittamattomana ja kaavan vastaisena. Varastorakennus on sijainnut vuosikymmeniä kyseisellä paikalla ja on vähäpätöinen rakennuksena. Varastorakennusta ei tarvitse purkaa eikä siirtää mutta luvitusta tarvitsevaa peruskorjausta rakennukselle ei tule tehdä kaavan vastaisena.

Tekninen lautakunta


Tekninen lautakunta hyväksyy vt. rakennustarkastajan tekemän päätösehdotuksen.