Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Keskiviikko 4.10.2017 klo 19.00-20.15
38§ TILAN VUOKRAAMINEN TUIKKULA OY:LTÄ JA PÄIVÄKODIN SIIRTÄMINEN VÄISTÖTILOIHIN

Valmistelija Tarja Mäkelä

Koululla ja päiväkodissa on tehty sisäilma- ja rakennetutkimuksia kesän ja syksyn aikana. Sisäilmatyöryhmän kokouksenpäätöksen mukaanpäiväkodin sisällä olevia rakenteita on syytä alkaa selvittämään ja korjaamaan, joten päiväkoti tarvitsee väistötilat. Tilatarve on noin 180 neliötä. Syksyn aikana on selvitelty mahdollisia väistötiloja. Kunnalla on pieniä rivitalo-asuntoja tyhjillään, mutta ne eivät sellaisenaan sovellu päiväkodin käyttöön tai vaativat vähintään pintaremonttia.Tuikkula Oy:n omistama Yli-Lestinentinen koulurakennus on mahdollista vuokrata kunnan käyttöön ja tila soveltuisi päiväkodin käyttöön ilman suurempia muutoksia.Kustannuksia ovat kuukausivuokra 1100€/kk, sekä lämmitys-, sähkö - ja vesimaksutnoin600 e/kk. Taloon on mahdollista sijoittaa päiväkoti ja esikoulutilat. Vuokra-aika olisi arvion mukaan vuoden 2019 loppuun, riippuen koulu-päiväkoti rakentamisaikataulusta.

Perusopetuksen rehtori

Sivistyslautakunta vuokraa Tuikkula Oy:n omistaman Yli-Lestinentisen koulukiinteistön päiväkodin väistötiloja varten. Vuokra-aika on alustavasti 31.12.2019 loppuun. Vuokrasopimuksen allekirjoittaa lautakunnan puolesta perusopetuksen rehtori. Lautakunta varautuu väistötilakustannuksiin tulevassa talousarviossa.

Sivistyslautakunta:
Hyväksyttiin. Merkittiin, ettäSusanna Hakalailmoitti esteellisyytensä ja poistui kokouksesta tämän asian käsittelyn ajaksi. Peruste: Hallintolaki 28 § 1. mom. kohta 1.