Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Maanantai 30.10.2017 klo 09.00-12.01
191§ KOULUKESKUKSEN SUUNNITTELUTYÖRYHMÄN PERUSTAMINEN

Valmistelija Tarja Mäkelä

Koululla ja päiväkodissa on tehty sisäilma- ja rakennetutkimuksia kesän 2017 aikana.Kunnan laajennettu sisäilmatyöryhmä kokoontui 28.9. käsittelemään FCG.n Tommi Riipan tekemää loppuraporttia. Rakennetutkimuksista tehtyjen tulosten ja sisäilmatyöryhmän kokouksen perusteellakunnan on tarpeenvalita suunnittelutyöryhmä, jokavalmistelee mahdollisen koulun peruskorjauksen ja uudisrakennuksen suunnittelun aloittamisen. Sivistyslautakunta esittää kunnanhallitukselle koulukeskuksen suunnittelutyöryhmänperustamista sen jälkeen, mikäli kunnanvaltuustossa tehdään päätös koulun ja päiväkodin peruskorjauksesta/rakentamisesta.

Perusopetuksen rehtori:
Sivistyslautakunta esittää kunnanhallitukselle koulukeskuksen suunnittelutyöryhmän perustamista, mikäli kunnanvaltuusto tekee päätöksen koulukeskuksen korjauksesta/rakentamisesta ja varautuu rakentamiseen lähivuosien talousarviossa.

Sivistyslautakunta:

Hyväksyttiin. Suunnittelutyöryhmässä tulisi olla koulun ja päiväkodin edustus teknisen toimen lisäksi.

------------------------- Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus päättää, että koulukeskuksen suunnittelutyöryhmä perustetaan sen jälkeen, kun mahdolliset päätökset koulun rakentamisesta ovat saaneet lainvoiman ja on tehty päätös suunnittelun aloittamisesta.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.