Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Maanantai 30.10.2017 klo 09.00-12.01
194§ LESTIJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVAN LAAJENNUKSEN KORTTELISSA 42 HYVÄKSYMINEN

Tilan Muikkuranta (4:19) omistajat Pekka ja Tuula Hakala hakevat Lestijärven ranta-asemakaavan laajentamista omistamansa tilan osalta siten, että tila merkitään ranta-asemakaavaan loma-asuntojen korttelialueeksi (RA). Kaava-alue on Niemen pohjoisrantaa ja rajoittuu kiinteästi kortteliin 42.

Hakijat ovat antaneet sitoumuksen laajennuksesta aiheutuvien kustannusten vastaamisesta.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on ollut nähtävillä ajalla 8.-15.5.2017, mielipiteitä ei ole jätetty ja samalla kuulutettiin kaavoittaja ja aluerajaus. Kaavaluonnos on ollut nähtävillä 3.-17.7.2017,kuulutus julkaistiin sanomalehti Keskipohjanmaassa, kunnan ilmoitustaululla, kuntatiedotteessa ja kunnan internet-sivuillaeikä luonnoksesta jätetty määräaikaan mennessämielipiteitä.

Kaavan laatijana toimii rakennusinsinööri Jari Kangasvieri.

Kaavaehdotus on ollut nähtävillä 23.8.-21.9.2017, kuulutus julkaistiin sanomalehti Keskipohjanmaassa, kunnan ilmoitustaululla, kuntatiedotteessa ja kunnan internet-sivuillaeikä luonnoksesta jätetty määräaikaan mennessämielipiteitä. Kaavasta pyydettiin lausunnot Keski-Pohjanmaan liitolta, Etelä-Pohjanmaan eilinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta, Lestijärven kunnan tekniseltä lautakunnalta, Lestin osakaskunnalta sekä naapureilta.

Lausunnot saatiin Etelä-Pohjanmaan ELY-keskukselta ja tekniseltä lautakunnalta, kaavan laatija on tehnyt kaavaan tarvittavat muutokset.

Pentti Untinen on jättänyt oheisen liitteen mukaisen muistutuksen kaavan laatijan pätevyydestä, johon on laadittu oheisen liitteen mukainen vastine.

Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus esittää valtuustolle Lestijärven ranta-asemakaavan laajennuksen hyväksymistä tilan Muikkuranta (4:19) osalta.
Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.



Liitteet
Vastine muistutukseen
ELY lausunto
Muistutus Untinen Pentti
Kaavakartta
Kaavamerkinnät
Kaavaselostus