Lestijärven kunnan päätökset > Tekninen lautakunta > Tiistaina 25.1.2022 klo 18.30-19,56
73§ TEKNISEN TOIMEN KÄYTTÖSUUNNITELMAN HYVÄKSYMINEN VUODELLE 2022

Kunnanvaltuusto hyväksyi 29.12.2021 § 92 talousarvion vuodelle 2022. Tekninen lautakunta hyväksyy tämän pykälän liitteenä olevan määrärahojen käyttösuunnitelman tulosyksiköille (liite 73) vuodelle 2022.

Kunnanvaltuuston päätöksen mukaisesti kunnanhallitus ja lautakunnat vahvistavat määrärahat ja tuloarviot tulosyksikkö I:n ja II:n tasolla sekä hyväksyvät käyttösuunnitelman.

Yhdyskuntasuunnittelun ja rakennusvalvonnan alaisina työntekijöinä toimivat vt.rakennustarkastaja, tekninen johtaja,toimistovirkailija ja ympäristösihteeri. Kiinteistöhoitaja/kirvesmiehinä toimii kolme työntekijääsekä kunnan eri kiinteistöjen siivoojana toimii yksi osa-aikainen työntekijä.

Yhdyskuntasuunnittelun tavoitteena kunnan omatoimisen rakentamisen ylläpitäminen ja kehittäminen. Rakennusvalvonnan tavoitteena edistää hyvää rakennustapaa ja valvoa rakentamistoimintaa säännösten puitteissa. Ympäristövalvonnan tavoitteena on ehkäistä ympäristökuormitusta sekä säilyttää ympäristö viihtyisänä.

Vesihuollon laatutavoitteena hyvälaatuisen raakaveden toimittaminen käyttäjille sekä vesi- ja viemärijohtojen rakentamisella mahdollistaa uusina rakennettavien sekä olemassa olevien vanhojen kiinteistöjen liittäminen kunnallisen vesihuollon piiriin.

Vuokraustoiminnan tavoitteena riittävän asumistason turvaaminen ja asumiskustannusten pitäminen kohtuullisena tulotasoon verrattuna.

tekninen johtaja

Tekninen lautakunta hyväksyy liitteen mukaiset tulosyksiköiden määrärahat ja tuloarviot sekä vahvistaa teknisen toimen käyttösuunnitelman ja tavoitteet vuodelle 2022.

Tekninen lautakunta
Tekninen lautakunta hyväksyy liitteen mukaiset tulosyksiköiden määrärahat ja tuloarviot sekä vahvistaa teknisen toimen käyttösuunnitelman ja tavoitteet vuodelle 2022.



Liitteet
teknisen toimen käyttösuunnitelma