Lestijärven kunnan päätökset > Valtuusto > Tiistai 07.11.2017 klo 18.00-20.07
75§ VIITASAAREN ALUEEN MUSIIKKIOPISTON JOHTOKUNNAN JÄSENEN VALINTA TOIMIKAUDEKSI 1.6.2017-31.5.2021/ERON MYÖNTÄMINEN VARAJÄSENYYDESTÄ
Sivistyslautakunnan alaisuudessa toimii Viitasaaren alueen musiikkiopiston johtokunta, jonka jäsenmäärä on kuusi (6) jäsentä ja henkilökohtaiset varajäsenet. Jäsenistä kaksi (2) on ylläpitäjän eli Viitasaaren kaupungin edustajia ja neljä (4) jäsenistä on muista sopimuskunnista (Keitele, Kinnula, Lestijärvi, Pihtipudas), yksi kustakin. Puheenjohtaja valitaan Viitasaaren kaupungin edustajista ja varapuheenjohtaja muiden sopimuskuntien edustajista vuorovuosina.
Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee Viitasaaren alueen musiikkiopiston johtokuntaan jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi 1.6.2017-31.5.2021.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.


Valtuusto
Valtuusto valitsi Viitasaaren alueen musiikkiopiston johtokuntaan jäseneksi Katja Hietapakan ja hänelle henkilökohtaiseksi varajäseneksi Paula Tialan toimikaudeksi 1.6.2017-31.5.2021.
---
Johtokunnan varajäseneksi valittu Paula Tiala on jättänyt 23.10.2017 päivätyn ilmoituksen suostumisestaan siihen, että hänen tilalleenjohtokunnan varajäseneksi valitaan Eetu Kainulainen. Syynä tasa-arvon toteutuminen.
Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se myöntää eron Paula Tialalle Viitasaaren alueen musiikkiopiston johtokunnan varajäsenyydestä ja valitsee tilalle uuden varajäsenen.
Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.

------------------------- Valtuusto
Valtuusto myönsi eron Paula Tialalle Viitasaaren alueen musiikkiopiston
johtokunnan varajäsenyydestä ja valitsihänen tilalleen uudeksi varajäseneksi
Eetu Kainulaisen.