Lestijärven kunnan päätökset > Tekninen lautakunta > Maanantaina 13.11.2017 klo 19.00
84§ SIIRTOVIEMÄRIN RAKENTAMINEN
Kinnulan, Toholammin ja Lestijärven kunnat ovat käynnistäneet siirtoviemärin suunnittelun välille Kinnula-Toholampi. Hankkeen tavoitteena on mm. pysyvän viemäröintiratkaisun aikaansaaminen kuntien alueelle. Kinnulan jätevedenpuhdistamo tulee uusia vuoteen 2021 mennessä, mille vaihtoehtona on johtaa jätevedet siirtoviemärin avulla Toholammin puhdistamolle. Tässä vaihtoehdossa myös Lestijärven jätevedet johdettaisiin Toholammille, jolloin myös Syrinkylän kiinteistöjen liittyminen kunnalliseen viemäröintiin olisi mahdollista. Suunnitteluohjelma liitteenä. LIITE 84.

Siirtoviemärin suunnittelua varten asetetaan kuntien ja ELY-keskusten edustajista koostuva ohjausryhmä, jonka sihteereinä toimivat Kaisa Mäkelä Lestijärveltä ja Markus Savikuja Toholammilta. Ohjausryhmä valitsee keskuudestaan puheenjohtajan. Ohjausryhmän tehtäväksi on määritelyt siirtoviemärin esisuunnittelun tarjouspyynnön valmistelu ja kilpailuttaminen, suunnittelutyön ohjaaminen ja lopuksi esityksen valmistelu toteutettavaksi vaihtoehdoksi.

Kunnanhallitus on nimennyt Lestijärven kunnan edustajiksi suunnittelun ohjausryhmään teknisen lautakunnan puheenjohtajan Jorma Koski-Vähälän, varapuheenjohtaja Eveliina Jussilan ja rakennustarkastaja Kaisa Mäkelän.

rakennustarkastaja
Merkitään tiedoksi.

tekninen lautakunta
Merkittiin tiedoksi.