Lestijärven kunnan päätökset > Tekninen lautakunta > Tiistaina 20.12.2022 klo 18.30-21.03
170§ TEKNISENTOIMEN TOIMISTOVIRKAILIJAN TEHTÄVÄ
Valmistelija Tekninen johtaja

Tekninen lautakunta on myöntänyt 16.8.2022 § 111 teknisen toimen toimistovirkailijalle eron tehtävästä 1.1.2023 alkaen eläköitymisen takia. Työtehtävä on aiemmin ajateltu hoidettavan henkilöstön sisäisin siirroin sisällyttäen työtehtäviä ympäristösihteerin ja viestintä- ja markkinointisihteerin työtehtäviin.

Tekninen toimi on jo tällä hetkellä ylityöllistetty, joten työtehtävien sujuvuuden ja jatkuvuuden turvaamiseksi tulee työtehtävät miettiä uudelleen ja julistaa haettavaksi teknisentoimen toimistovirkailijan toistaiseksi voimassa oleva toimi 1.1.2023 alkaen.Toimistosihteerin tehtävänä on mm. teknisen osaston osto- ja myyntilaskujen käsittely, vesilaskutus ym. vesilaitoksen toimintaan liittyvät työt sekä teknisen toimen yleishallintoon liittyvät tehtävät.

Toimistosihteeriltä edellytetään tehtävän hoitamisen kannalta soveltuvaa koulutusta ja kirjanpidon perustaitojen hallintaa. Visman ohjelmistojen käyttötaito ja MRL:n tuntemus katsotaan eduksi. Palkkaus määräytyy voimassa olevan kunnallisen yleisen työehtosopimuksen mukaan (KVTES). Tehtävän täyttämisessä noudatetaan neljän (4) kuukauden koeaikaa

Valmistelija: Tekninen johtaja

Teknisessä toimessa on ollut haettava teknisen toimistosihteerin toistaiseksi voimassa oleva toimi. Tehtävänhakuaika päättyi 25.11.2022 klo. 15.00.

Teknisen toimistosihteerin toimeen saapui yksi hakemus. Määräaikaan mennessä tehtävää haki Minna Tofferi Toholammilta.

Vt. rakennustarkastaja

Tekninen lautakunta tutustuu toimistovirkailijan haun osalta saapuneisiin hakemusasiakirjoihin ja päättää sen jälkeen jatkotoimista.



Tekninen lautakunta:

Lautakunta päättää:

Jatkaa teknisentoimen toimistovirkailijan toistaiseksi voimassa olevantoimen hakuaikaa12.12.2022 saakka. Aikaisemmat hakemukset otetaan huomioon jatketussa haussa.

Tekninen johtaja

Teknisentoimen toimistovirkailijan toistaiseksi voimassa olevantoimen hakuaikaa jatkettiin 12.12.2022 saakka. Jatkettuun määräaikaan mennessä saatiin kolme hakemusta lisää. Anne Klemola-Suontakanen Reisjärveltä, Ringa Kotanen Kaustiselta ja Jaana Peritalo Lestijärveltä.

Esitän, että kutsutaan haastateltaviksi Minna Tofferi ja Jaana Peritalo

Teknisen johtajan muutettu päätösesitys.

Kutsutaan kaikki neljä hakijaa haastatteluun.
Haastattelut pidetään ti.3.1.2023 klo 17.00 alkaen. Haastattelu ryhmä: Henkilöstöpäälikkö, kunnanhallituksen pj. tekninen johtaja ja lautakunnan jäsenet

Tekninen lautakunta
Tekninen lautakunta hyväksyy esityksen

Merkittiin, että Mikko Uusitaloilmoitti olevansa jäävi ja poistui kokouksesta tämän käsittelyn ajaksi.Peruste: Hallintolaki 28 § 1. mom. kohta 1