Lestijärven kunnan päätökset > Tekninen lautakunta > Tiistaina 20.12.2022 klo 18.30-21.03
172§ KUNNAN SÄHKÖSOPIMUS VUODELLE 2023
Lestiärven kunnan sähkösopimus päättyy vuoden vaihteessa. Tekninen johtaja on pyytänyt tarjouksia kolmelta sähköyhtiöltä (Korpelan Energia Oy, Vattenfall Oy ja Oy Herrfors Ab). Näistä Korpelan Energia Oy ja Vattenfall Oy vastasivat tarjoukseen määräaikaan mennessä. Tarjouksista on tehty tarjousvertailu (liitteenä).

vt rakennustarkastaja:
Tekninen lautakunta päättää hyväksyä edullisemman Korpelan Energia Oy:n tarjouksen.

Tekninen lautakunta:
Tekninen lautakunta hyväksyy päätösesityksen

Tekninen johtaja
Lautakunta on kokouksessa 29.11.2022 hyväksynyt Korpelan Energia Oy: tarjouksen. Sopimusta ei voitu allekirjoittaa, koska pörssisähkön hinta muuttuu vuorokausittain. Nyt on pyydetty uudet tarjoukset, jotka toimitetaan 20.12.2022 lautakunnan kokouspäivänä. Uudet tarjoukset esitellään kokouksessa.

Sähköenergian hinta muodostuu etukäteen sovitusta kiinteästä osasta sekä asiakkaan sähkön profiilikustannuksesta. Kiinteä osa on ilmoitettu tarjouksella indikatiivisena ja se on laskettu tarjouksen jättöpäivää edeltäneen päivän päätöskursseista. Ostajan hyväksyessä tarjouksen tarkistetaan lopullinen myyntihinta sen hetkisten Nasdaqin hintojen perusteella. Hinta määritellään viimeisimmän myyntitarjouksen mukaisesti.

Tekninen lautakunta hyväksyy tarjouksen XXX.

Tekninen lautakunta valtuuttaa viranhaltijan allekirjoittamaan sopimuksen 21.12.2022. Ja lautakunta hyväksyy +/- 2% hinnan muutoksen sopimusta allekirjoitaessa.

Tekninen lautakunta

Tekninen lautakunta yksimielisesti valtuuttaa teknisen johtajan pyytämään lisää tarjouksia. Mikäli edullisenmpi tarjous löytyy, kuin nykyiset tarjoukset. Tekninen johtaja tekee lautakunnan valtuuttamana sopimuksen edullisimpaan sähköyhtiöön.