Lestijärven kunnan päätökset > Tekninen lautakunta > Maanantaina 4.12.2017 klo 19.00
91§ LAUSUNTO LESTIJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVAN LAAJENNUKSESTA, KORTTELI 80
Kunnanhallitus on 18.8.2017 § 154

Tilan Haljala (325:0) omistaja Tobermore Oy/Hannu Haljala hakee Lestijärven ranta-asemakaavan laajentamista omistamansa tilan osalta siten, että tila merkitään ranta-asemakaavaan loma-asuntojen korttelialueeksi (RA). Kaava-alue on Lestijärven pohjoisrantaa ja rajoittuu kiinteästi kortteliin 80.

Hakijat ovat antaneet sitoumuksen laajennuksesta aiheutuvien kustannusten vastaamisesta.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on ollut nähtävillä ajalla 8.-15.5.2017, mielipiteitä ei ole jätetty ja samalla kuulutettiin kaavoittaja ja aluerajaus. Kaavaluonnos on ollut nähtävillä 3.-17.7.2017,kuulutus julkaistiin sanomalehti Keskipohjanmaassa, kunnan ilmoitustualulla, kuntatiedotteessa ja kunnan internet-sivuillaeikä luonnoksesta jätetty määräraikaan mennessämielipiteitä.

Kaavan laatijana toimii rakennusinsinööri Jari Kangasvieri.

Kunnanjohtaja
Lestijärven kunnanhallitus asettaa Lestijärven ranta-asemakaavan laajennuksen nähtäville 30 päivän ajaksi maankäyttö- ja rakennuslain 27 §:n mukaisesti ja pyytää lausunnot Keski-Pohjanmaan liitolta, Etelä-Pohjanmaan eilinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta, Lestijärven kunnan tekniseltä lautakunnalta sekä naapureilta.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.
-------------------

vt. rakennustarkastaja Jukka Nurmela
Tekninen lautakunta toteaa lausuntonaan, ettei sillä ole huomautettavaa ko Lestijärven ranta-asemakaavan laajennusehdotuksesta. Merkitään, että Jari Kangasvieri poistui kokouksesta ja jääväsi itsensä (Hallintolaki § 28 kohta 3) tämän pykälän käsittelyn ajaksi. Pöytäkirjanpitäjänä toimi Arto Hautala

tekninen lautakunta
Hyväksyttiin
-------------------------
Kunnanhallitus 24.11.2017 § 205
Kunnanhallitus palautti tekniselle lautakunnalle uudelleen käsiteltäväksi teknisen lautakunnan kokouksen 6.9.2017 §:n 52, joka koski lausuntoa Lestijärven ranta-asemakaavan laajennusehdotuksesta, kortteli 80. Asia palautettiin, koska teknisen lautakunnan käsitellessä lausuntoa esittelijä ei ole ollut läsnä kokouksessa eikä esittelijää ole erikseen valittu.

rakennustarkastaja
Lautakunta toteaa, että kokouksen 6.9.2017 §:n 52 esittelijänä on toiminut puheenjohtaja, mutta se on jäänyt kirjaamatta kokouksessa. Rakennsutarkastaja esitteli ranta-asemakaavan laajennusehdotuksen, kortteli 80. Tekninen lautakunta toteaa edelleen lausuntonaan, ettei sillä ole huomautettavaa ko ranta-asemakaavan laajennusehdotuksesta.

tekninen lautakunta
Hyväksyttiin päätösesityksen mukaisesti.