Lestijärven kunnan päätökset > Tekninen lautakunta > Maanantaina 4.12.2017 klo 19.00
92§ LAUSUNTO LESTIJÄRVEN RANTA-ASEMAKAAVAN LAAJENNUKSESTA, KORTTELI 82
Kunnanhallitus 18.8.2017 § 155

Tilan Riihiniemi (6:14) omistaja Leppänen Noora hakee Lestijärven ranta-asemakaavan laajentamista omistamansa tilan osalta siten, että tila merkitään ranta-asemakaavaan loma-asuntojen korttelialueeksi (RA). Kaava-alue on Lestijärven pohjoisrantaa ja rajoittuu kiinteästi kortteliin 83.

Hakija on antanut sitoumuksen laajennuksesta aiheutuvien kustannusten vastaamisesta.

Osallistumis- ja arviointisuunnitelma on ollut nähtävillä ajalla 8.-15.5.2017, mielipiteitä ei ole jätetty ja samalla kuulutettiin kaavoittaja ja aluerajaus. Kaavaluonnos on ollut nähtävillä 3.-17.7.2017,kuulutus julkaistiin sanomalehti Keskipohjanmaassa, kunnan ilmoitustualulla, kuntatiedotteessa ja kunnan internet-sivuillaeikä luonnoksesta jätetty määräraikaan mennessämielipiteitä.

Kaavan laatijana toimii rakennusinsinööri Jari Kangasvieri.

Kunnanjohtaja
Lestijärven kunnanhallitus asettaa Lestijärven ranta-asemakaavan laajennuksen nähtäville 30 päivän ajaksi maankäyttö- ja rakennuslain 27 §:n mukaisesti ja pyytää lausunnot Keski-Pohjanmaan liitolta, Etelä-Pohjanmaan eilinkeino-, liikenne- ja ympäristökeskukselta, Lestijärven kunnan tekniseltä lautakunnalta sekä naapureilta.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.
-------------------
vt.rakennustarkastaja Jukka Nurmela
Tekninen lautakunta toteaa lausuntonaan, ettei sillä ole huomautettavaa ko Lestijärven ranta-asemakaavan laajennusehdotuksesta.Merkitään, että Jari Kangasvieri poistui kokouksesta ja jääväsi itsensä (Hallintolaki 28 § kohta 3) tämän pykälän ajaksi. Pöytäkirjanpitäjänä toimi Arto Hautala.

tekninen lautakunta
Hyväksyttiin.
-------------------------
Kunnanhallitus 24.11.2017 § 205
Kunnanhallitus palautti tekniselle lautakunnalle uudelleen käsiteltäväksi teknisen lautakunnan kokouksen 6.9.2017 §:n 53, joka koski lausuntoa Lestijärven ranta-asemakaavan laajennusehdotuksesta, kortteli 82.Asia palautettiin, koska teknisen lautakunnan käsitellessä lausuntoa esittelijä ei ole ollut läsnä kokouksessa eikä esittelijää ole erikseen valittu.

rakennustarkastaja
Lautakunta toteaa, että kokouksen 6.9.2017 §:n 53 esittelijänä on toiminut puheenjohtaja, mutta se on jäänyt kirjaamatta kokouksessa. Rakennustarkastaja esitteli ranta-asemakaavan laajennusehdotuksen, kortteli 82. Tekninen lautakunta toteaa edelleen lausuntonaan, ettei sillä ole huomautettavaa ko ranta-asemakaavan laajennusehdotuksesta.

tekninen lautakunta
Hyväksyttiin päätösesityksen mukaisesti.