Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Torstai 21.12.2017 klo 9.00-10.05
55§ NIMENKIRJOITUSOIKEUS JA LASKUJEN HYVÄKSYJÄT VUODELLE 2018

Valmistelija: Tarja Mäkelä

Toimielimen ja vastuuhenkilön on vuosittain määrättävä henkilöt, jotka hyväksyvät tulosalueen ja tulosyksikön tositteet, jollei hyväksyjää ole määrätty johtosäännössä.

Ennen kuin maksu suoritetaan, on tosite varustettava hyväksymismerkinnällä, päiväyksellä ja hyväksyjän nimikirjoituksella.

Hyväksyjän on tarkastettava, että tosite on muodollisesti ja asiallisesti oikea, tavara, työsuoritus tai muu palvelus on merkitty vastaanotetuksi, tositteessa on oikea tilimerkintä ja että menon suorittamiseen on käytettävissä määräraha.

Hyväksyjän on toimitettava hyväksymänsä tositteet viipymättä maksumääräysten antajalle.

Perusopetuksen rehtori:

Nimenkirjoitusoikeus on lautakunnan puolesta aina puheenjohtajalla ja sihteerillä, jotka myös vastaanottavat lautakunnalle tulevan postin.

Koulujen osalta laskut vastaanottaa koulun henkilökuntaan kuuluva työntekijä. Laskut hyväksyy perusopetuksen rehtori.

Keskuskeittiön laskut vastaanottaa keittiöhenkilöstö ja hyväksyy perusopetuksen rehtori.

Päivähoidon laskut vastaanottaa päivähoidon työntekijä ja hyväksyy päivähoidon ohjaaja tai perusopetuksen rehtori.

Liikunta- ja nuorisopuolen laskut vastaanottaa vapaa-aikaohjaaja ja hyväksyy perusopetuksen rehtori. Kirjasto- ja kulttuuritoimen laskut vastaanottaa kirjastovirkailija ja hyväksyy kirjastotoimenjohtaja tai perusopetuksen rehtori.

Rehtorin/sivistystoimenjohtajan laskut hyväksyy kunnanjohtaja tai lautakunnan puheenjohtaja, kirjastotoimenjohtajan laskut hyväksyy perusopetuksen rehtori tai lautakunnan puheenjohtaja ja päivähoidon ohjaajan laskut hyväksyy perusopetuksen rehtori tai lautakunnan puheenjohtaja.

Sivistyslautakunta:

Hyväksyttiin.