Lestijärven kunnan päätökset > Tekninen lautakunta > Tiistai 7.5.2024 klo. 18.30
54§ Vastauspyyntö tekniseltä lautakunnalta: Lappi Mikko

Valmistelija: hallintojohtaja Susanna Tuikka

Mikko Lappi on lähettänyt 14.4.2024 tekniselle lautakunnalle sähköpostin, jossa hän pyytää tekniseltä lautakunnalta vastausta siihen, onko kaikista kaavoituskatsauksessa mainittujen asemakaava-alueiden kaduista, siltä osin kun katu on otettu käyttöön ja joiden kunnossapitoon kunta osallistuu, tehty kunnossa- ja puhtaanapitolain edellyttämä kadun yleiseen käyttöön luovutus tai kadunpitopäätös.

Lappi viittaa teknisen lautakunnan 9.4.2024 § 43 Vaasan hallinto-oikeudelle antamaan lausuntoon, jossa lautakunta on lausunut, että kunnalla ei ole katujen kunnossapitovelvollisuutta ennen kuin kadut on rakennettu asianmukaisesti ja kadunpitopäätös on tehty.

Esittelijä: vt. tekninen johtaja Susanna Tuikka

Päätösehdotus:
Tekninen lautakuntavalmistelee vastauksen Lapin pyyntöön kesäkuunkokoukseen. Vastauksen valmisteleminen edellyttää laajamittaista arkistojen manuaalistaläpikäyntiä.
Pyydettyjen asiakirjojen osalta tekninen lautakunta toteaa, että kunnalla ei ole katusuunnitelmaa, katusuunnitelman hyväksymispäätöstä tai kadunpitopäätöstä tilalle Mikkola rakennetusta kadusta.

Päätös:

Hyväksyttiin.



Liitteet
Vastaus