Lestijärven kunnan päätökset > Tekninen lautakunta > Tiistai 11.6.2024 klo. 18.30
66§ Siistijän toimi

Valmistelija: hallintojohtaja Susanna Tuikka

Lestin koulun siivousmitoituksen mukaisesti koulun henkilöstömitoitus on 2,5 henkilötyövuotta. Tällä hetkellä koululla on kaksi siistijän tointa, joista toinen on täytetty toistaiseksi voimassa olevana ja toinen määräaikaisena oppisopimussopimuksena. Määräaikainen sopimus päättyy 31.5.2024.

Siistijän tehtävänä on huolehtia Lestin koulun ja päiväkodin päivittäisestä siisteydestä ja puhtaanapidosta. Tehtävän menestyksellinen hoitaminen edellyttää soveltuvaa ammatillista perustutkintoa tai muulla tavalla hankittua siivousalan osaamista. Siistijän tehtävässä tarvitaan materiaali- ja kemikaalituntemusta, itsenäistä otetta, vastuullisuutta, palveluhenkisyyttä, pitkäjänteisyyttä sekä soveltamiskykyä. Sopivan koulutuksen puuttuessa myös oppisopimuskoulutus tehtävään on mahdollinen.

Siistijän työsuhteessa sovelletaan KVTES:n ehtoja ja palkkaus määräytyy hinnoittelutunnuksen 08SII070 mukaisesti.

Esittelijä: vt. tekninen johtaja Susanna Tuikka

Päätösehdotus:

Tekninen lautakunta julistaa haettavaksi toistaiseksi voimassa olevan siistijän toimen Lestin koululle. Toimi täytetään 1.8.2024 alkaen. Mikäli hakijoista ei löydy koulutusvaatimuksen täyttäviä hakijoita, määräaikainen oppisopimuskoulutussopimus on mahdollinen.

Päätös:
Hyväksyttiin. Mikäli hakijoita on alle 5, kaikki hakijat haastatellaan ennen seuraavaa lautakunnan kokouksta. Haastattelut suorittaa hallintojohtaja, lautakunnan puheenjohtaja, tekninen johtaja ja yksi lautakunnan jäsen.

Liitteet:

Liite a Hakuilmoitus

-------------------------
Esittelijä: Vt. tekninen johtaja Susanna Tuikka

Päätösehdotus:
Lautakunta muuttaa haastatteluryhmän kokoonpanoa siten, että haastattelijoina toimii vt. tekninen johtaja, hallintojohtaja, ruokapalveluvastaava ja yksi lautakunnan jäsen.

Päätös:
Hyväksyttiin. Lautakunnan jäsenenä haastatteluihin osallistuu Jonna Kumpulainen ja varalla Mikko Uusitalo. -------------------------
Määräaikaan mennessä toimeen saapui 4 hakemusta, joista kaksi oli suomenkielistä. Haastatteluryhmä haastatteli suomenkieliset hakijat 6.6.2024. Hakijoista on laadittu ansiovertailu, joka esitellään kokouksessa ja liitetään pöytäkirjan liitteeksi.

Esittelijä: vt.tekninen johtaja Susanna Tuikka

Päätösehdotus:
Tekninen lautakunta valitsee toistaiseksi voimassa olevaan siistijän tehtävään Sinikka Pirttikosken 1.9.2024 alkaen. Valinta perustuu hakijoista tehtyyn kokonaisvaltaiseen arviointiin. Tehtävässä noudatetaan 4 kuukauden koeaikaa. Siistijän tehtäväkohtaiseksi palkaksi määrätään 2062,74 euroa.

Päätös:
Hyväksyttiin.


Jouni Haaponiemi ilmoitti esteellisyytensä poistui asian käsittelyn ajaksi. Peruste hallintolaki 28 § mom. 1.
Puheenjohtajana tämän pykälän ajan toimi Jaana Salo.

Liitteet:
Liite a Hakuilmoitus
Liite b Hakijavertailu (ei julkinen)
Liite c Haastattelumuistio (ei julkinen)


Liitteet
Hakuilmoitus