Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Tiistai 20.02.2018 klo 09.00-11.58
31§ OPETUKSEN SIIRTÄMINEN VÄISTÖTILOIHIN VANHASTA KOULURAKENNUKSESTA

Valmistelija: Tarja Mäkelä

Sisäilmatyöryhmän kokouksessa 1.2.2018 keskusteltiin vanhan koulurakennuksen sisäilmaongelmista ja siihen liittyvistä opetusjärjestelyistä. Kokouksessa terveystarkastaja Mari Viirret edellytti koko rakennuksen toimintojen siirtämistä mahdollisimman nopeasti väistötiloihin. Kokouksen päätöksenä oli, että väistötiloihin siirtyminen tapahtuu viikkoon 10 mennessä, jolloin hiihtoloman jälkeen opetus olisi väistötiloissa. Koulun henkilökunnan tulee selvittää väistötilatarpeet ja esittää väistötilasuunnitelma.

Perusopetuksen rehtori:

Sivistyslautakunta valtuuttaa koulun henkilökunnansuunnittelemaan rehtorin johdolla koulun väistötilatarpeen ja väistötilasuunnitelman, jokaotetaan käyttöön5.3. 2018 alkaen. Valmis väistötilasuunnitelma siirretään suoraan kunnanhallituksen hyväksyttäväksi.


Sivistyslautakunta:

Hyväksyttiin.

------------------------- Sivistyslautakunnan väistösuunnitelmaan sisältyy myös parakin vuokraaminen ja Lestijärven kunnalle on tarjottu oheisen liitteen mukaista parakin vuokrausta.

Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus hyväksyy oheisen liitteen mukaisen väistötilasuunnitelman, joka sisältää myös parakin vuokrauksen japäättää lisäksi vuokrata Gramo Groupilta arviolta noin kahden vuoden ajalle parakkirakennuksen väistötiloiksi oheisen tarjouksen mukaisesti, jos muuta vaihtoehtoista väistötilaa ei löydy.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.


Liitteet
Väistötilasuunnitelma