Lestijärven kunnan päätökset > Tekninen lautakunta > 5.3.2018 klo 19.00
6§ PÄIVÄHOIDON TILOJEN KUNNOSTAMISEN URAKKATARJOUSTEN KÄSITTELY
Khall. 20.2.2018 § 27

Päivähoidon tilojen kunnostamisesta on laadittu sunnitelmat ja urakka-asiakirjat on lähetetty 8.2.2018 seuraaville urakoitsijoille:
- Rakennusurakointi J. Välikangas Oy, Toholampi
- M. Isokangas Oy, Toholampi
- Rakennusliike Sorvoja Oy, Oulainen
- Rakennusliike Arvorak Oy, Kinnula
- Kaluste- ja saneeraustyö Hotakainen, Halsua
- Pitokartanon Timpurit, Reisjärvi
- Sievin Remontti Oy, Sievi
- Rakennus Korpela Oy, Veteli

Tarjousten tulee olla vastaanottajan sähköpostissa viimeistään torstaina 1.3.2018 klo 16:00 mennessä.
Sunnitelmat on laatinut FCG Suunnittelu ja tekniikka pääsuunnittelijana Kai Tolonen ja rakennesuunnittelijana Matti Kiljunen.
Tarjouspynnön mukaan työt voidaan aloittaa heti urakkasopimuksen kirjoituksen jälkeen. Lopullinen aikataulu sovitaan urakkaneuvotteluissa, mutta urakan tulee olla kaikilta osiltaan valmis ja vastaanotettavissa viimeistään 1.7.2018 mennessä.

Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus hyväksyy päivähoidon korjaussuunnitelmat ja valtuuttaa teknisen lautakunnanpäättämään urakoitsijan valinnasta. Lisäksi kunnanhallitus esittää, että valtuusto myöntää kohteelle 120.000,- euron määrärahan kuluvan vuoden talousarvion investointiosaan.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.
-----------------

rakennustarkastaja
Tekninen lautakunta päättää päivähoidon tilojen kunnostamisen urakkatarjouksista. Tarjousten jättöaika oli 1.3.2018.
Määräaikaan mennessä saatiin yksi tarjous, jonka jätti Kangaskylän Pitokartano/timpurit Reisjärveltä. Tekninen lautakunta päättää hyväksyä saadun tarjouksen ja valita Kangaskylän Pitokartano/timpurit päiväkodin tilojen kunnostamiseen urakoitsijaksi.

tekninen lautakunta

Tekninen lautakunta päättää hyväksyä saadun tarjouksen ja valita Kangaskylän Pitokartano/timpurit päiväkodin tilojen kunnostamiseen urakoitsijaksi. Lautakunta edellyttää ammattitaitoisen valvojan palkkaamisen laadun varmistamiseksi.