Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Tiistai 18.09.2018 klo 13.00-14.56
125§ ENTER - ELÄMÄSSÄ ETEENPÄIN! -HANKE
Soiten kehittämisyksikkö on valmistellut Soiten Perheiden palvelut -toimialan aloitteesta ENTER – Elämässä eteenpäin! -kehittämishanketta. Hankkeen avulla pyritään ottamaan käyttöön koko maakunnan alueelle riippuvuuksista kärsivien nuorten osallisuuden, opinto- ja työelämävalmiuksien lisäämiseksi toimintamalli. Hankkeen keskeiset tiedot ilmenevät oheisista liitteistä. Hankkeelle haetaan ESR-rahoitusta.
Soite esittää maakunnan kunnille ja hankkeen kohderyhmän kannalta keskeisille toimijoille ENTER-hankkeen yhteistyökumppaniksi lähtemistä. Yhteistyökumppaneilta ei edellytetä omarahoitusosuutta, vaan yhteistyötä hankkeen kanssa. Esimerkiksi kunnissa toimiva etsivä nuorisotyö on keskeinen yhteistyötaho hankkeen tavoitteiden toteutumisen kannalta. Kuntien etsivää nuorisotyötä tekevät ovat tietoisia tästä hankkeesta ja pitävät hankkeen tavoitteita ja toimenpiteitä tarpeellisina.
Mikäli kuntanne on lähdössä yhteistyökumppaniksi ENTER-hankkeeseen, pyydämme ilmoittamaan asiasta 20.9.2018 mennessä. Merkitsemme tiedon yhteistyökumppaniksi lähtemisestänne hankkeen hakemusasiakirjoihin. Mikäli hanke saa hakemansa ESR-rahoituksen, ilmoitamme ensi vuoden alussa hankkeen käynnistymisestä ja voimme sopia tarkemmin hankkeessa toteutettavasta yhteistyöstä.
Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus päättää, että Lestijärven kunta lähtee yhteistyökumppaniksi ENTER-hankkeeseen.

Kunnanjohtaja muutettu päätösesitys
Kunnanhallitus siirtää asian käsittelyä lisäselvitysten saamiseksi.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.



Liitteet
Hanke-esittely ja budjetti