Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Tiistai 27.06.2017 klo 09.00-12.57
137§ EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN KORPELAN VOIMAN KUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUKSEEN AJALLE 1.6.2017-31.5.2021

Kuntayhtymän tehtävänä on tuottaa ja myydä energia-alan tuotteita, palveluja ja urakointia. Lisäksi kuntayhtymä voi harjoittaa muuta alaan liittyvää tai sitä tukevaa liiketoimintaa.

Tehtävänsä toteuttamiseksi kuntayhtymä omistaa energialaitoksen ja voi omistaa kiinteistöjä, arvopapereita ja osuuksia. Tehtävänsä kuntayhtymä hoitaa joko itse tai omistamiensa tytäryhtiöiden kautta.

Kuntayhtymän perussopimuksen 4 §:n mukaan kullakin jäsenkunnalla on yhtymäkokouksessa kolme edustajaa ja kullakin edustajalla varajäsen. Yhtymäkokousedustajan toimikausi on kunnallisvaalikausi.

Kukin jäsenkunta pyrkii valitsemaan kokousedustajakseen henkilön, joka asuu kuntayhtymän omistaman jakeluverkon alueella.

Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee Korpelan Voiman kuntayhtymän yhtymäkokoukseen Lestijärveltä kolme edustajaa ja heille henkilökohtaiset varajäsenet toimikaudeksi 1.6.2017-31.5.2021.

Kunnanjohtajan muutettu päätösesitys
Kunnanhallitus päättää Kuntalain 60 §:n mukaan nimetä edustajat yhtymäkokouksiin kokouskohtaisesti.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.

------------------------- Valtuusto
Valtuusto totesi, että Kuntalain 60 §:n mukaan nimeää kunnanhallitus kokouskohtaisesti. ------------------------- Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus nimeää kolme edustajaa ja heille henkilökohtaiset varaedustajat Korpelan Voiman kuntayhtymän yhtymäkokouksiin ajalle 1.6.2017-31.5.2021 antamalla heille kokousvaltakirjat.

Kunnanhallitus
Kunnanhallitus nimesi edustajikseen Korpelan Voiman kuntayhtymän yhtymäkokouksiin ajalle 1.6.2017-31.5.2021 antamalla heille kokousvaltakirjat seuraavat henkilöt, varaedustajat suluissa: Jani Hietapakka (Pekka Tuikkanen), Marja Sassali (Anna-Liisa Kiviniemi) ja Jari Savolainen (Jorma Tuikka).