Lestijärven kunnan päätökset > Valtuusto > Keskiviikko 19.06.2019 klo 19.00-20.09
30§ TILINTARKASTUSKERTOMUKSEN KÄSITTELY
Tilintarkastajien on kuntalain 125 §:n mukaan annettava valtuustolle kul­ta­kin tilikaudelta kertomus, jossa esitetään tarkastuksen tulokset. Ker­to­muk­ses­sa on myös esitettävä, onko tilinpäätös hyväksyttävä ja voi­daan­ko toimielimen jäsenelle ja asianomaisen toimielimen teh­tä­vä­alu­een johtavalle viranhaltijalle (tilivelvollinen) myöntää vas­tuu­va­paus.
Lestijärven kunnan tilintarkastajana toimii JHTT- yh­tei­sö BDO Audiator Oy ja vastuunalaisena tilintarkastajana JHTT As­ko Vanhatupa. Tilintarkastaja esittelee ti­lin­tar­kas­tus­ker­to­muk­sen tar­kas­tus­lau­ta­kun­nal­le.
Tark.ltk 3.6.2019 § 25
Ehdotus:
Tarkastuslautakunta
- merkitsee tiedoksi tilintarkastuskertomuksen vuodelta 2018
- lähettää tilintarkastuskertomuksen tiedoksi hallitukselle
- esittää valtuustolle, että ­val­tuus­to merkitsee tiedoksi ti­lin­tar­kas­tus­ker­to­muk­sen
- esittää valtuustolle, että valtuusto myöntää vas­tuu­va­pau­den vuonna 2018 Lestijärven kunnan hallintoa ja taloutta hoi­ta­neil­le toimielinten jäsenille ja tehtäväalueiden johtaville vi­ran­hal­ti­joil­le.
Päätös:
Tarkastuslautakunta
- merkitsi tiedoksi tilintarkastuskertomuksen vuodelta 2018
- lähettää tilintarkastuskertomuksen tiedoksi hallitukselle
- esittää valtuustolle, että valtuusto merkitsee tiedoksi tilintarkastuskertomuksen
- esittää valtuustolle, että valtuusto myöntää vastuuvapauden vuonna 2018 Lestijärven kunnan hallintoa ja taloutta hoitaneille toimielinten jäsenille ja tehtäväalaueiden johtaville viranhaltijoille.
Valtuusto
Valtuusto merkitsi tiedoksi tiintarkastuskertomuksen ja myönsi vastuuvapauden vuonna 2018 Lestijärven kunnan hallintoa ja taloutta hoitaneille toimielinten jäsenille ja tehtäväalueiden johtaville viranhaltijoille.


Liitteet
Tilintarkastuskertomus