Lestijärven kunnan päätökset > Valtuusto > Keskiviikko 19.06.2019 klo 19.00-20.09
31§ ARVIOINTIKERTOMUS
Tarkastuslautakunnan tehtävänä on kuntalain 121 §:n mukaan arvioida, ovatko yhtymäkokouksen asettamat toiminnalliset ja taloudelliset tavoitteet toteutuneet.
Tarkastuslautakunnan arviointitehtävän suorittamisessa tärkein lähde on kunna tilinpäätös ja erityisesti siihen sisältyvä talousarvion toteutumisvertailu sekä toimintakertomus ja henkilöstötilinpäätös.
Arviointikertomusta laadittaessa otetaan huomioon myös tilikauden aikana suoritetut lautakunnan arviointisuunnitelman mukaiset viranhaltijoiden kuulemiset ja näiden tilaisuuksien yhteydessä käydyt keskustelut.
Tark.ltk 3.6.2019 § 26
Esitys:
Tarkastuslautakunta viimeistelee ja allekirjoittaa ar­vioin­ti­ker­to­muk­sen ja päättää saattaa arviointikertomuksen vuodelta 2018 valtuuston käsiteltäväksi ja mahdollisia toimenpiteitä varten
Päätös:
Tarkastuslautakunta viimeisteli ja allekirjoitti arviointikertomuksen ja päättää saattaa arviointikertomuksen vuodelta 2018 valtuuston käsiteltäväksi ja mahdollisia toimenpiteitä varten.

Roni Brandt ei osallistunut esteellisenä teknisen lautakunnan tavoitteiden arviointiin. Eveliina Jussila ei osallistunut esteellisenä teknisen lautakunnan ja kunnanhallituksen tavoitteiden arviointiin. Juha Salminen ei osallistunut esteellisenä sivistyslautakunnan tavoitteiden arviointiin.
Valtuusto
Valtuusto hyväksyi vuoden 2018 arviointikertomuksen.



Liitteet
Arviointikertomus v. 2018