webbikuvat/27ikmedia.jpg
Yhteystiedot
Tuotevalikoima
Lehdet
Linkit
Tehtyjä lajeja
Lehdet
i_742AA_kansi.jpegMyynnissä kaikki Suomessa ilmestyvät sanoma-, aikakausi- sekä harrastelehdet.
Aku Ankka. Tämän Suomen suosituimman lehden parissa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin.
Ilmestyy 52 kertaa vuodessa.
i_746AB_kansi.jpegAuto Bild, euroopan suurin autolehti nyt Suomessa. Automaailman tuoreimmat uutiset kaksi kertaa kuukaudessa. Koeajaa ja esittelee ensimmäisenä uutuudet.
Ilmestyy 24 kertaa vuodessa.
i_752MB_kansi.jpegMikriBitti, maan suurin ja suosituin uuden tekniikan lehti. Yli 320 000 lukijaa. Lehden sähköisessä jatkeessa MBnetissä käy yli 700 000 eri kävijää kuukausittain. Hyötytietoa tietokoneista, digikameroista, kännyköistä sekä viihde-elektroniikasta. Hintaseuranta nettisivulla kannattaa tarkastaa aina ennen ostopäätöksen tekoa.
Ilmestyy 12 kertaa vuodessa
i_753GT_kansi.jpegGTi-Magazine, tuning-harrastajan oma lehti. Ohjeet autosi suorituskyvyn sekä ulkonäön parantamiseen.
Ilmestyy 10 kertaa vuodessa.
i_754V8_kansi.jpegV8-Magazine on jennkiautojen ykköslehti Suomessa. V8 esittelee rakennetut katurassit, alkuperäiset klassikot sekä kiihdytyskilpurit. Opastaa ja antaa hyödyllistä tietoa.
i_756TK_kansi.jpegTietokone-lehti on alan asiantuntijoiden johtava erikoislehti. Kertoo IT-alan uutuuksista, vertailevaa tietoa uusista tuotteista ja tekniikoista. Testaa vuosittain yli 400 laite- ja ohjelmatuotetta.
Ilmestyy 14 kertaa vuodessa (13 lehteä).
i_757PR_kansi.jpegProsessori seuraa tiiviisti elektroniikan, tietotekniikan ja tietoliikenteen kehitystä. Se kertoo kattavasti alan viimeisimmät uutiset.
Ilmestyy 11 kertaa vuodessa.
i_758etusivu_logot.gifKuljetusalan erikoislehdet: Ajolinja, Auto Tekniikka ja Kuljetus sekä Kone Työ ja Ympäristö seuraavat tarkasti kuljetus- sekä maansiirtoalan tapahtumia, esittelee auto- ja koneuutuudet.
i_762kv.gifKoneviesti maatalouden ja koneurakoinnin oma lehti. Testaa, vertailee sekä kokeilee kaikki uutuudet.
Ilmestyy 18 kertaa vuodessa.
i_807TU_kansi.jpegTurvallisuus on laaja-alainen turvallisuusalan erikoislehti. Käsittelee aiheita tietoturvallisuudesta riskienhallintaan.
Ilmestyy 6 kertaa vuodessa.
i_809HF_kansi.jpegHIFI on maan kattavin viihde-elektroniikan erikoislehti. Testaa ja vertailee tuoreeltaan alan kiinnostavimmat uutuudet. Asiantunteva lukupaketti jokaiselle hifiharrastajalle.
Sanomalehdet Aamulehdestä ÖB:hen Soita tai paiskaa sähköpostia ja kysy tarjouksia
IK-Media
Luhtatie 2, 69300 TOHOLAMPI
Puh. 06 886 012, 0500 561 923
Fax: 06 885 050
Sähköposti: ilari.kumpulainen@toholampi.fi
©Kasesoft Oy