Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Keskiviikko 19.6.2024 klo. 9.00
85§ Teknisen johtajan virka

Valmistelija: hallintojohtaja Susanna Tuikka

Teknisen johtajan virkaan valittiin 17.4.2024 ympäristötekniikan DI Marja Rantanen. Rantanen ilmoitti sähköpostilla 13.5.2024, ettei ota paikkaa vastaan. Virkaan ei valittu varalle ketään, joten teknisen johtajan hakuprosessi tulee aloittaa uudelleen.

Tekninen johtaja on teknisen toimen toimialajohtaja ja vastaa teknisen toimialan ohella myös liiketoiminnan osa-alueen johtamisesta. Teknisen johtaja vastaa Lestijärven kunnassa teknisen toimen kehittämisestä, hallinnosta, kaavoituksesta, rakennusvalvonnasta, ympäristöpalveluista, alueiden kunnossapidosta, ruoka- ja puhtaanapitopalveluista ja väestönsuojelusta. Lisäksi tekninen johtaja vastaa vesihuollosta, kiinteistönhoidosta, tilavuokrauspalveluista, kunnan suoraan omistamien asuntojen asunnonvuokrauspalveluista ja kunnan metsäomaisuuden ja maaomaisuuden hoidosta.

Tekninen johtaja toimii teknisen lautakunnan esittelijänä ja hän on kunnan johtoryhmän jäsen. Teknisellä johtajalla on suoria alaisia 7.

Esittelijä: kunnanjohtaja Päivi Rautio

Päätösehdotus:

Kunnanhallitus esittää valtuustolle teknisen johtajan viran avoimeksi julistamista. Kunnanhallitus julistaa viran haettavaksi valtuuston päätöksen jälkeen liitteen a mukaisella hakuilmoituksella.

Päätös:
Hyväksyttiin.

Liitteet:

Liite a Hakuilmoitus



Liitteet
Hakuilmoitus