Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Keskiviikko 19.6.2024 klo. 9.00
89§ Kuntamarkkinat

Valmistelija: hallintojohtaja Susanna Tuikka

Kuntamarkkinat järjestetään tänä vuonna 18.-19.9.2024 Helsingissä. Kuntamarkkinoiden teema on tänä vuonna "Elinvoiman ja hyvinvoinnin tekijät".

Kuntamarkkinoita järjestävät Suomen Kuntaliitto ja Kuntalehti. Kuntaliitto tarjoaa jäsenkuntiensa edustajille huippufoorumin, jossa on esillä ajankohtaisimmat aiheet. Hyvinvointialueiden edustajat, valtion hallinto, yhdistykset ja yritykset ovat tapahtumassa mukana kattavasti.

Kuntamarkkinoiden ohjelmakattaus on yksi koko tapahtuma-alan suurimmista Suomessa. Runsas ohjelmatarjonta koostuu seminaareista ja tietoiskuista. Seminaareista vastaavat Kuntaliiton asiantuntijat. Tietoiskuja järjestävät puolestaan tapahtumakumppanit esitellen omaa tarjontaansa sekä yhteistyötä kuntien ja kuntatoimijoiden kanssa.

Osallistuminen ja ohjelma on ilmaista kaikille julkisen hallinnon, kuntien ja hyvinvointialueiden valtuustojen, yleishyödyllisten järjestöjen ja yhdistysten sekä tapahtumakumppaneiden edustajille. Osallistuminen edellyttää rekisteröitymistä etukäteen.

Esittelijä: kunnanjohtaja Päivi Rautio

Päätösehdotus:
Kunnanhallitus päättää että Lestijärven kunnastakuntamarkkinoille voivat osallistua valtuutetut sekä johtoryhmän jäsenet.

Päätös:
Hyväksyttiin.