Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Keskiviikko 21.8.2024 klo. 9.00
110§ Selvityspyyntö: Lappi Mikko
Valmistelija: kunnanjohtaja Päivi Rautio

Mikko Lappi on lähettänyt 30.6.2024 kunnanjohtajan sähköpostiin kunnanhallitukselle osoitetun selvityspyynnön. Kirjeessään hän pyytää kunnanhallitusta selvittämään onko hänelle annettu tahallisesti virheellistä tietoa Ravintola Parilan ympäristöluvista ja miksi virhettä ei ole korjattu pyynnöstä huolimatta. Lisäksi Lappi tiedustelee miten kunnanhallitus ohjeistaa kyseistä viranhaltijaa jottei virheellisten tietojen julkaisua vastaisuudessa pääse tapahtumaan?

Kunnanjohtajalle lähetetyssä sähköpostiviestissä ei ole kerrottu mistä virheestä on kyse, joka tulisi korjata. Lestintie 53 sijaisevalla ravintolalla on toistaiseksi voimassa oleva ympäristölupa, joka koskee ravintolan ulkolavalla ja teranssilla tapahtuvaa soittoa ja yhtyeiden esiintymistä .Lupa on myönnettu Ravintola Parilalle 8.7.2019. Ympäristötarkastajalta saadun tiedon mukaan ympäristölupa on paikkakohtainen ei ravintoloitsija kohtainen.
Hallintojohtaja on hoitanut asiaa vastaamalla sähköpostilla lähettettyin viesteihin kunnassa olevan tiedon mukaisesti.

Esittelijä: kunnanjohtaja Päivi Rautio

Päätösehdotus:
Asia saatetaan kunnanhallituksen tietoon. Kunnanhallitus toteaa, että hallintojohtajan Lapille antamassa sähköpostivastauksessa on asiavirhe. Vuotuisia soittotapahtumia on kolme eikä viisi. Luvan mukaiset tapahtumaillat ovat juhannusaatto, muikkumarkkinoilla lauantai sekä kolmas yhden illan tapahtuma.

Päätös:
Hyväksyttiin.

Liitteet:
Liite a Mikko Lapin tekemä selvityspyyntö
Liite b Ympäristölupapäätös


Liitteet
Lapin selvityspyyntö
Parilan ympäristölupa