Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Tiistai 10.12.2019 klo 09.00-12.29
186§ JÄSENEN NIMEÄMINEN PEURAN POLKU-HANKKEEN OHJAUSRYHMÄÄN
Lestijärven kunta on mukana Pohjanmaan ja Pohjois-Pohjanmaan ELY-keskusten 26.9.2019 rahoittamassa Peuran Polku -hankkeessa. Kunnanhallituksen päätös 28.3.2019 § 45.

Peuran Polku- investointihankkeen kokonaiskustannusarvio on 203 300 € ja se on saanut rahoituspäätöksen 6.6.2019. Peuran Polku reitin kunnostushankkeen kuntaosuuteen osallistuvat Reisjärven, Lestijärven ja Kinnulan kunnat. hallinnoijana toimii Kaustisen Seutukunta. Lestijärven kunnan maksuosuus on 45 % jyvitetyistä kustannuksista ja osuus hallintokustannuksesta.

Peuran Polku on 115 km mittainen retkeilyreitistö, Pohjois-Pohjanmaan, Keski-Pohjanmaan ja Keski-Suomen alueella. Reitti on osa Eurooppa E6-kaukovaellus-reittiä. Peuranpolku kulkee pääasiassa luonnontilaisten ja suojeltujen erämaiden halki ja tarjoaa monipuoliset retkeilymahdollisuudet. Kunnostettavan reitin osuus on 40 km Reisjärven ja Lestijärven kuntien alueilla.

Peuran Polku hankkeen ohjausryhmään on valittava ohjausryhmän jäsen Lestijärven kunnasta. Peuran Polku hanke on lähtenyt liikkeelle edellä todettujen kolmen kunnan aktiivisten luontoihmisten toimesta ja aloitteesta.

Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus päättää valita Peuran Polku -hankkeen ohjausryhmään varsinaisen jäsenenja varajäsenen.

Kunnanhallitus

Kunnanhallitusvaltsi Peuran Polku -hankkeen ohjausryhmään varsinaiseksi jäseneksiMikko Viitasalon varajäseneksi Arto Hautalan.