Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Tiistai 9.6.2020 klo. 9.00-11.52
115§ POIKKEAMISLUPAHAKEMUS / ISOPAHKALA

Jusa Isopahkala on toimittanut Lestijärven kuntaan 2.6.2020 poikkeamislupahakemuksen saunamökin rakentamiseksi omistamalleen tilalle Vähä-Paranta RN:o 16:39. Alueella on vanha kaava, joka mahdollistaisi tämän tyyppisen rakennuksen rakentamisen.

Tontilta on tarkoitus purkaa pois vanha saunamökki ja varasto, purettava ala yhteensä 29 m2. Uusi saunamökki on kokonaisalaltaan 56 m2. Liitteenä rakennuslupahakemus, rakennushankeilmoitus, julkisivukuvat, pohjapiirros ja asemapiirros, joista käy ilmi saunamökin koko ja sijainti.

Kiinteistöllä on tällä hetkellä kaavamuutos kesken ja sen aiheuttamien kulujen takia Isopahkala pyytää, että poikkeamislupa voitaisiin myöntää ilman lupamaksua.

Kunnanjohtaja

Kunnanhallitus myöntää Isopahkalalle hakemuksen mukaisen poikkeamisluvan rantasaunan rakentamista varten. Lupamaksua ei peritä, koska kyseessä on poikkeamisluvan myöntäminen ja myöhemmin tulee rakennuslupa- ja kaavoitusmaksut.

Kunnanjohtajan muutettu päätösesitys
Kunnanhallitus myöntää Isopahkalalle hakemuksen mukaisen poikkeamisluvan enintään 50 k-m2 rantasaunan rakentamista varten. Lupamaksuna peritään 25 % alennettu lupamaksu eli225 €.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.