Lestijärven kunnan päätökset > Valtuusto > Torstai 10.9.2020 klo.19.00-19.57
35§ ERON MYÖNTÄMINEN LUOTTAMUSTOIMISTA JA UUSIEN VALINTA
Hannu Saari on jättänyt kuntaan 26.6.2020 päivätyn eropyynnön kaikista kunnan luottamustehtävistä paikkakunnalta muuton vuoksi.
Hannu Saari on toiminut perussuomalaisten varavaltuutettuna, kunnanhallituksen varajäsenenä, keskusvaalilautakunnan jäsenenä, sivistyslautakunnan varajäsenenä ja teknisen lautakunnan varajäsenenä.
Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että Hannu Saarelle myönnetään ero valtuuston varajäsenyydestä, kunnanhallituksen varajäsenyydestä, keskusvaalilautakunnan jäsenyydestä, sivistyslautakunnan varajäsenyydestä ja teknisen lautakunnan varajäsenyydestä. Lisäksi esitetään edelleen valtuustolle, ettähänen tilalleen valitaan uudet jäsenet.
Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.
------------------------- Valtuusto
Valtuusto myönsi Hannu Saarelle eron valtuuston varajäsenyydestä, kunnanhallituksen varajäsenyydestä, keskusvaalilautakunnan jäsenyydestä, sivistyslautakunnan varajäsenyydestä ja teknisen lautakunnan varajäsenyydestä.
Juha Salminen esitti, että kunnanhallituksen varajäseneksi, sivistyslautakunnan varajäseneksi ja teknisen lautakunnan varajäseneksi valitaan Raino Oikari jakeskusvaalilautakuntaan Armo Kuoppakangas.