Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Maanantai 30.11.2020 klo 18.00-20.10
62§ RUOKAPALVELUVASTAAVAN VALINTA
Valmistelija Lassi Mäkelä:

Lestijärven kunnan vakituinen työsopimussuhteinen ruokapalveluvastaavan toimi on ollut avoinna Lestijärven kunnan verkkosivuilla osoitteessawww.lestijarvi.fi-ajankohtaisetja työvoimatoimiston internetsivullato 19.11.2020 klo 15.00 asti. Määräaikaan mennessä toimea hakivat restonomit Jonna Kinnunen ja Virpi Orava. Ruokapalveluvastaavan toimeen edellytettiin tehtävään soveltuva ammatillista koulutusta, työkokemusta ja mm. esimiestaitoja.

Restonomi Virpi Oravan haastattelivat pe 20.11.siv. ltk pj. Mari-Liisa Haka, vt. rehtori Lassi Mäkelä ja vararehtori Paula Jokela.
Restonomi Jonna Kinnusen haastattelivat ma 23.11.Mari-Liisa Haka ja Paula Jokela.

Haastattelussa molemmat hakijat osoittautuivat päteviksi ja tehtävään soveltuviksi. Virpi Oravan eduksi luettiin mahdollisuus ottaa toimi vastaan nopeammalla aikataululla kuin Jonna Kinnunen. Oravalla on myös monipuolinen koulutus ja pitkä kokemus alan tehtävistä.

Perusopetuksen rehtori:

Ruokapalveluvastaavan toimeen valitaan restonomi Virpi Orava. Perusteluna Oravan haastattelussa todettu soveltuvuus tehtävään ja mahdollisuus ottaa toimi riittävän nopealla aikataululla vastaan. Varalle valitaan restonomi Jonna Kinnunen.

Sivistyslautakunta:

Hyväksyttiin.