Lestijärven kunnan päätökset > Valtuusto > Maanantai 21.12.2020 klo. 19.00-21.36
65§ SEUTUSIHTEERIN VIRAN MUUTTAMINEN HALLINTOPÄÄLLIKÖN VIRAKSI
Seutuhallinnossa ontarkasteltu hallintoon liittyviä tehtävien uudistamistarvettaseutusihteerin eläköitymisen johdosta.Tehtäväkokonaisuudet sisältävät mm. taloushallintoa, yleishallintoa, toimistotehtäviä, henkilöstöhallintoa, maksatuksia ja laskutuksia.Hallintotehtävät ovat kasvaneet toiminnan kasvun myötä.Seutusihteerin poistuvaa työpanosta korvataan sekä sisäisin siirroin että ulkoisin rekrytoinnein (toimistosihteerin rekrytointi v. 2020).Osa hallinnollisista tehtävistä voidaan hoitaa kesällä 2020 rekrytoidun hankeassistentin työpanoksella ja hankkeiden resursseilla. Seutusihteerin jo seutukunnan alkuvaiheissa laadittua tehtäväkuvaa on syytä uudistaa vastaamaan nykyisiä ja tulevia tarpeita. Samalla seutuhallinnon virkajärjestelyjä on arvioitu suhteessa uudistettaviin tehtäväkuviin.Seutusihteerin viran sisältö ja samalla viran nimike vaatii päivittämistä.

Arvioinnin perusteella seutusihteerin virka esitetään muutettavaksi hallintopäällikön viraksi seutusihteerin jäädessä eläkkeelle 1.4.2021. Tehtäväkuvaus on laadittu osana seutuhallinnon tehtäväkuvien uudistamisen kokonaisuutta.

Seutuvaltuusto esittää Lestijärven kunnanvaltuustolle seutusihteerin viran muuttamista hallintopäällikön viraksi 1.4.2021 alkaen.

Kunnanjohtaja
Kunnanhallitus esittää edelleen valtuustolle, että seutusihteerin virka muutetaan hallintopäällikön viraksi 1.4.2021 alkaen.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.

------------------------- Valtuusto
Hyväksyttiin.