Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Tiistai 26.1.2021 klo. 9.00-12.05
24§ JARCRAC MOOTTORITYÖKONE

Lestijärven kunta omistaa Jarcrac moottorityökoneen, jolla on ajettu vähän yli 200 tuntia. Koneessa on runsaasti lisävarusteita mm. harja, puskulevy ja ladun tekijä.

Moottorityökone on tullut Lestijärven kunnan omistukseen Lestijärven moottorikelkkailijoiden lainan vakuudesta ja sen tasearvo Lestijärven kunnan taseessa on vuoden 2020 lopussa noin 35.000 € (ennakkotieto tilinpäätöksestä).

Moottorityökone on epäkäytännöllinen ja tarpeeton kunnan käyttöön, joten sitä on kaksi kertaa huutokaupattu Huutokaupat. com:in kautta. Ensimmäisellä kerralla korkein tarjous oli 26.000 €. Tällä toisella kerralla tarjous on 28.975 € (ei vähennettävää arvonlisäveroa) Tarjouksia oli 62 kpl ja tarjoajia 19 kpl. Kohdetta oli katsottu 7021 kertaa.

Lestijärven kunnan käyttöön piha- ym. töihin olisi paljon käytännöllisempi Avant moottorityökone ja siihen hankittavine lisälaitteineen.

Kunnanjohtaja

Kunnanhallitus päättää hyväksyä 28.975 euron tarjouksen ja myydä Jarcrac moottorityökoneen varusteineen. Lisäksi kunnanhallitus valtuuttaa teknisen lautakunnan hankkimaan Lestijärven kunnalle Avant moottorityökoneen tai vastaavan koneen tarvittavine lisälaitteineen saatavalla kauppahinnalla.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.



Liitteet
JARCRAC MOOTTORITYÖKONE