Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Tiistai 18.5.2021 klo 17.00 - 20.31
23§ PÄIVÄKODIN PIHAKALUSTEET
Valmistelija: Niko Aihio
Lestijärvelle valmistuu kevään 2021 aikana uusi koulukeskus. Rakennuksessa toimii myös päiväkoti. Päiväkodin piha-alue ja laiteet on rajattu tilaajan toimesta rakennusurakan ulkopuolelle. Päiväkodin ja koulun henkilökunnan tavoitteena on rakentaa lapsille virikkeinen toimintaympäristö jossa heillä on mahdollisuus monenlaiseen toimintaan turvalisesti.

Rehtori on selvittänyt kevään 2021 eri vaihtoehtoja pihasuunnitelmasta ja toteuttajista yhteistyössä päiväkodin, koulun ja teknisen puolen henkilökunnan kanssa. Yhteisen suunnitelman pohjalta laadittiin tarjouspyyntö. Tarjouspyynnön määräaikaan saapui kaksi tarjouspyynnön kriteerit täyttävää ehdotus KOMPAN oyltä ja LAPPSET oyltä.

Esityskalusteiden sijoittelusta ja tarjoukset liitteenä.

Sivistysjohtaja:

Esitän sivistyslautakunnalle LAPPSET oyn tarjouksen hyväksymistä. Perusteluna tarjouspyynnön mukaisen kalustosuunnitelman ja tuotekorttien toimittaminen, visuaalisesti parempi kokonaisuus ja teema tarjottavien laitteiden kokonaisuudessa.

Laitteet ja kalusteet tilataan toimitettuna, kasattuna, asennettuna valmiiksi muokatuille pohjille. Aitaelementit, materiaalit ja portit tilataan toimittettuna.

Rehtori sovittelee aitakustannusten kompensaation Rave oyn ja kunnan teknisen toimen kesken.

Sivistyslautakunta:

Hyväksyttiin Lappset oyn tarjous päiväkodin piha-alueen kalustamisesta.