Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Maanantai 24.5.2021 klo. 16.00-17.09
81§ EDUSTAJIEN NIMEÄMINEN KORPELAN VOIMAN KUNTAYHTYMÄN YHTYMÄKOKOUKSEEN 28.5.2021

Kuntayhtymän tehtävänä on tuottaa ja myydä energia-alan tuotteita, palveluja ja urakointia. Lisäksi kuntayhtymä voi harjoittaa muuta alaan liittyvää tai sitä tukevaa liiketoimintaa.

Tehtävänsä toteuttamiseksi kuntayhtymä omistaa energialaitoksen ja voi omistaa kiinteistöjä, arvopapereita ja osuuksia. Tehtävänsä kuntayhtymä hoitaa joko itse tai omistamiensa tytäryhtiöiden kautta.

Kuntayhtymän perussopimuksen 4 §:n mukaan kullakin jäsenkunnalla on yhtymäkokouksessa kolme edustajaa ja kullakin edustajalla varajäsen.

Kuntalain 60 § mukaan edustajat tulee nimetä kuhunkin kokoukseen erikseen jäsenkunnan kunnanhallituksen toimesta. Kukin jäsenkunta pyrkii valitsemaan kokousedustajakseen henkilön, joka asuu kuntayhtymän omistaman jakeluverkon alueella.

Kunnanjohtaja

Kunnanhallitus valitsee ja evästää edustajat seuraavaan Korpelan Voiman yhtymäkokoukseen, joka pidetään 4.6.2021.

Kunnanhallitus

Kunnanhallitus nimesi edustajikseen Korpelan Voiman kuntayhtymän seuraavaan yhtymäkokoukseen seuraavat henkilöt Tapio Tuikan(varalle Pekka Tuikkanen), Jari Savolaisen (varalle Jorma Tuikka) ja Marja Sassalin (varalle Anna-Liisa Kiviniemi). Kunnanhallitus ei evästä erikseen kokousedustajia.