Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Maanantai 23.8.2021
56§ MÄÄRÄAIKAISET KOULUNKÄYNNINOHJAAJAT LUKUVUONNA 2021-2022
Valmistelija Niko Aihio

Lestin koulussa keväällä 2021 tehdyn selvityksen mukaan oppilaiden kehityksen ja oppimisen turvaamiseksi ohjauksen tarve on noin 120 tuntia per viikko. Tämä tarkoittaa neljän koulunkäynninohjaajan viikoittaista työskentelyä ryhmissä. Osa tarpeesta voidaan täyttää nykyisestä työntekijäresurssista.

Sivistyslautakunta on pyytänyt kunnanhallitukselta lupaa kahden määräaikaisen koulunkäynninohjaajan palkaamiseen ja kahden työntekijän työsopimuksen jatkamiseen. Kunnanhallitus on hyväksynyt lautakunnan ehdotuksen nykyisen määrärahan puitteessa.

Avoimet työpaikat ovat olleet esillä kunnan omilla tiedotus kanavilla sekä TE-keskuksen työvoimapalveluissa. Määräaikaan mennessä tuli kolme hakemusta.

Sivistysjohtaja:
Esitän sivistyslautakunnalle Janita Piispasen ja Anna-Liisa Kiviniemen valintaa määräaikaisiin koulunkäynninohjaajan tehtäviin ajalle 9.8.2021- 4.6.2022. Molemmat esitetyt ovat peruskoulutukseltaan lähihoitajia, joilla on aikaisempaa kokemusta vastaavista tehtävistä. Valittujen työaika on 32 tuntia viikossa. Ohjattavan poissaollessa työntekijän resurssi käytetään tarpeen mukaan opetusryhmien hyväksi. Tehtävään on 3 kuukauden koeaika.

Kunta ei julkaise työhakemuksia tai liitteitä.

Lautakunta:
Hyväksyttiin.


Susanna Kuorikoski poistui pykälän § 56 käsittelyn ajaksi