Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Maanantai 23.8.2021
57§ TILAVUOKRAT LESTIN KOULULLA
Valmistelija Niko Aihio
Sivistyslautakunnan tehtäviin kuuluu yhteistyössä teknisen toimen kanssa päättää koulun tilojen vuokraamisesta ja niistä perittävistä maksuista. Vuokratason tulee on kohtuullinen, mutta sen on vähintään katettava suurin osa tilojen kunnossapito- ja käyttökustannuksista. Uuden koulun tiloja tulisi ottaa mahdollisimman laajaan ja monipuoliseenkäyttöön. Tilojen vuokraamisesta on liitteenä oma ohjeistus.

Rehtori on tutustunut lähialueen kuntien sivistyspalvelujen vuokratasoon ja luonut siitä tilakohtaisen taulukon. Taulukon sisältö vastaa alueen hintatasoa. Hinnat ja käytänteet on käyty läpi teknisen johtajan kanssa.

Sivistysjohtaja:
Esitän taulukon mukaisen hinnaston ja vuokrauskäytännön vahvistamista ajalle 1.9.2021-31.12.2022. Tilitarkastajan ohjeen mukaan luovutaan avainpanttimaksuista ja peritään vain käyttömaksuja.
- - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - - -
Muutettu päätösesitys: Hyväksytään esitys seuraavin muutoksin
Liikuntasalista perittävän kiinteänlukukausi syksy 50€ ja kevät 50€. Perheille varautavat perhevuorot ovat saman hintaisia.
Kuntosalin käyttö sallittu 06.00 - 21.30 ryhmäliikunta ja kouluryhmät ovat etusijalla tilojen käytössä.
15-18-vuotiailta käyttäjiltä peritään 20€ käyttömaksu.

Sivistyslautakunta:
Hyväksyttiin.