Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Maanantai 23.8.2021
67§ MUUT ASIAT
1. Siistijän ja yhdistelmätyöntekijän toimen täyttäminen. Tämän hetkinen rekrytointi ei ole tuottanut toivottua tulosta. Pohditaan toimen muuttamista työvoimakoulutukseksi tai toimeen etsitään oppisopimuskoulutettava työtön työnhakija. Siistijän toimi voidaan täyttää tarvittaessa oppisopimuskoulutettavalla.

Siivouksen ostopalveluvaihtoehtoja selvitettävä. Asia muissa asioissa seuraavassa lautakunnankokouksessa.

2. Julkaistaan kuntatiedotteessa ja kunnan verkkosivuilla koulun sali- ja opetustilojen käyttövuorojen haku sekä tilavuokrien hinnasto.

3. Lattiamateriaalin kuivuminen ja halkeaminen. Asiaa on selvitetty rakennuttaja ja rakennusvalvojan kanssa. Uusia halkeamia ei ole ilmennyt korjaustoimenpiteiden jälkeen. Selvää syytä halkeamisille ei ole pystytty osoittamaan. Lattiamateriaalia tarkkaillaan aktiivisesti.

4. Esiopetuksen tuntijako. Pitkille koulupäiville pyydettiin perusteita.
Koulun alkuopetusryhmän tuntijakoa on ollut välttämätön rytmittää esikoululaisten kohdalla. Koulu tarjoaa esikoululaisille maksuttoman aamu- ja iltapäiväkerhon, joka on vapaaehtoinen.

5. Palolan kiinteistön vuokraamisesta kysyttiin. Asiaa täytyy selvitellä, että mikä toimiala jatkossa vastaa Palolan kiinteistön vuokraamisesta ja hallinnoinnista.