Lestijärven kunnan päätökset > Valtuusto > Torstai 30.9.2021 klo. 19.00-21.38
64§ VIITASAAREN ALUEEN MUSIIKKIOPISTON JOHTOKUNNAN JÄSENEN VALINTA TOIMIKAUDEKSI 1.8.2021-31.5.2025

Sivistyslautakunnan alaisuudessa toimii Viitasaaren alueen musiikkiopiston johtokunta, jonka jäsenmäärä on kuusi (6) jäsentä ja henkilökohtaiset varajäsenet. Jäsenistä kaksi (2) on ylläpitäjän eli Viitasaaren kaupungin edustajia ja neljä (4) jäsenistä on muista sopimuskunnista (Keitele, Kinnula, Lestijärvi, Pihtipudas), yksi kustakin. Puheenjohtaja valitaan Viitasaaren kaupungin edustajista ja varapuheenjohtaja muiden sopimuskuntien edustajista vuorovuosina.

Kunnanjohtaja

Kunnanhallitus esittää valtuustolle, että se valitsee Viitasaaren alueen musiikkiopiston johtokuntaan jäsenen ja hänelle henkilökohtaisen varajäsenen toimikaudeksi 1.8.2021-31.5.2025.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.

------------------------- Valtuusto
Päätettiin puheenjohtajan esityksestä siirtää asian käsittelyä yksimielisesti. ------------------------- Asiaa on selvitelty ja selvittelyjen perusteella järkevin tapa toimia on purkaa sopimus Viitasaaren alueen musiikkiopistosta.

Valtuusto
Sirpa Parkkila esitti, että Lestijärven kunta eroaa Viitasaaren alueen musiikkiopistosta. Susanna Uusitalo ja Osmo Haasiomäki kannattivat Parkkilan esitystä.
Päätettiin, että Viitasaaren alueen musiikkiopiston johtokuntaan ei valita jäsentä, vaan sopimus Viitasaaren alueen musiikkiopiston kanssa puretaan.