Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Tiistai 26.10.2021 klo. 9.00-14.25
195§ KUNTAJOHTAJAPÄIVÄT
Kuntajohtajapäivät järjestetään 4.11.2021-5.11.2021 Hämeenlinnassa. Kuntajohtajapäivillä käsitellään kuntien elinvoimaa, kuntajohtajan työtä ja kuntien roolia muuttuvassa tilanteessa.
Kuntajohtajapäivien teemoina on tänä vuonna mm. kuntajohtajien työhyvinvointi, kestävän kehityksen edistäminen, tulevaisuuden kuntapolitiikka ja julkisen johtamisen tulevaisuus sekä koronan jälkeinen aika ja työn murros.

Tilaisuus toteutetaan Suomen Kuntaliiton, Suomen Kuntajohtajat ry:n ja FCG Finnish Consulting Group Oy:n yhteistyönä. Se on tarkoitettu kaupungin- ja kunnanjohtajille, apulaiskaupunginjohtajille ja pormestareille. Ohjelmassa on sopivassa suhteessa asiaa, verkostoitumista ja kuulumisten vaihtoa kollegojen kesken.

Kuntajohtajapäiville voi osallistua joko paikanpäällä tai etänä.
Osallistumismaksu 3.11.2021 mennessä ilmoittautuneille on 690 € + alv 24 %. Hinta sisältää opetuksen, sähköisen materiaalin sekä paikanpäällä osallistuville ohjelmassa mainitut ateriat ja etäosallistujille verkkototeutuksen. Laskuun lisätään laskutuslisä 5 € (+alv 24 %).
Kunnanjohtaja on esittänyt halukkuutensa osallistua kuntajohtajapäiville. Kuntajohtajapäiviin osallistumiseen ei ole varattu määrärahaa vuoden 2021 budjettiin.

Hallintojohtaja
Kunnanhallitus päättää, että kunnanjohtaja osallistuu kuntajohtajapäiville etänä.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.

Kunnanjohtaja Anne Kurkela ilmoitti esteellisyytensä ja poistui asian käsittelyn ajaksi. Peruste Hallintolaki 28 § mom. 1.