Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Keskiviikko 17.11.2021 klo. 9.00-13.02
209§ KESKI-POHJANMAAN MATKAILUSTRATEGIAN TOIMENPIDESUUNNITELMA
Keski-Pohjanmaan liitto pyytää kommentteja Keski-Pohjanmaan matkailustrategian 2021-2025 toimenpidesuunnitelman luonnokseen.
Keski-Pohjanmaan matkailustrategia 2021-2025 hyväksyttiin joulukuussa 2020. Jatkotoimenpiteistä ensimmäinen ja vuoden 2021 teema oli matkailukehitystyön tiivistäminen. Tätä teemaa ajatellen perustettiin maaliskuussa 2021 monialainen ja Keski-Pohjanmaan liiton koordinoima työryhmä, jonka tehtävänä on määritellä matkailukehityksen painopisteet maakunnan matkailustrategian viitekehyksessä ja saattaa yhteen julkisen-, yksityisen- ja kolmannen sektorin ne tekijät, jotka toimivat maakunnassamme matkailualalla tai sen kehittäjinä.

Keski-Pohjanmaan liitto on yhdessä kyseisen työryhmän kanssa hahmotellut toimenpidesuunnitelman maakunnan matkailustrategialle. Toimenpidesuunnitelma on matkailustrategian tukipaperi ja suunnitelma strategiassa esitettyjen tavoitteiden saavuttamiseksi. Suunnitelma on tarkoitettu malliltaan yleisluontoiseksi kartoitukseksi, joka osaltaan pohjustaa tulevan Keski-Pohjanmaan matkailufoorumin työtä. Tavoitteena on myös tarjota matkailutoimijoille ajatuksia siitä, miten omaa toimintaa voi kehittää omassa tahdissa linjassa niin maakuntamme matkailustrategian kuin kansallisenkin matkailustrategian ja tiekartan kanssa.

Tässä vaiheessa pyydämme teitä tutustumaan luonnokseen ja jättämään mahdolliset kommentit, mielipiteet ja korjausehdotukset 6.12.2021 mennessä Keski-Pohjanmaan liiton kirjaamoon (kirjaamo@keski-pohjanmaa.fi) tai suunnittelija Johannes Aallolle (johannes.aalto@keski-pohjanmaa.fi), joka hoitaa asiaa Keski-Pohjanmaan liitossa

Kunnanjohtaja
Keski-Pohjanmaan matkailustrategian toimenpidesuunnitelmaa on kunnanhallitukselle esittelemässä Ronja Tuikka.
Ei kommentoitavaa.

Kunnanhallitus
Hyväksyttiin.

Ronja Tuikka tuli pykälän käsittelyn alussa kokoukseen esittelemään matkailustrategian toimenpidesuunnitelmaa ja poistui kokouksesta ennen päätöksen tekoa.

Liitteet
Matkailustrategian toimenpidesuunnitelma