Lestijärven kunnan päätökset > Tekninen lautakunta > Tiistaina 16.11.2021 klo 18.30-19.02
141§ TEIDEN NIMEÄMINEN
1) Valkeisen alueen uusille rakennuksille tulee antaa osoitteet.
Liitteeseen merkityllätieosuudella on jo kuusi valmista tai valmistumassa olevaa lomarakennusta. Osoitejärjestelmän ja etenkin pelastuslaitoksen toiminnan kannalta liitteeseenmerkitty tieosuus tulisi nimetäomana tienään ja osoitenumerot sen mukaan.
Tiehen liittyvien kiinteistöjen omistajilta on pyydetty ehdotuksia tien nimeksi. Tien nimeksi on ehdotettu Metsäpeurantietä.
Tien loppupäässä olevan haaran nimeksi on ehdotettu Metsäpeurankujaa.Kinnulantiehen liittyvää yleisen tien alueelle on ehdotettu nimeä Valkeisenkaarre.
Ely-keskuksen maanhankintavastaavan sähköpostiviesti: "Kinnulantie 725 varmaan toimii nykyisellä osoitteellaan, liittymä kuitenkin sijaitsee tien välittömässä läheisyydessä". Edellämainitussa osoitteessa olevan kiinteistön omistaja ei haluaisi osoitteenmuutosta.

2) Kiinteistölle Metsälä 421-401-197-6 johtavalle uudelle tielle on kiinteistön omistaja ehdottanut nimeä Metsäläntie.
3) Kiviahontien ja Kasalantien yhtymäkohdassa Nevansaareen päin johtavan tien haarassa on vanha tienviitta "Nevasaari".
Nevasaari- nimistä tietä ei kuitenkaan ole virallisessa osoitejärjestelmässä. Kiinteistön 421-401-11-165 rakennuksille pitääsaada osoite. Sähkölaskut sinne tulee Kasalantien osoitteella.


vt rakennustarkastaja:
Tekninen lautakunta keskustelee nimettävistä teistä sekä teiden nimistä ja tekee niistä esityksen kunnanhallitukselle.

Tekninen lautakunta
Lautakunta esittää hyväksyttävän kohdat 1 ja 2 vt.rakennustarkastajan esityksen mukaan. 1 kohdassa osoitteena säilyy Kinnulantie 725. 3 kohtaan lautakunta esittää tien nimeksi Nevansaarentie.

Liitteet
Teiden nimeäminen