Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Tiistai 14.12.2021
88§ MUUT ASIAT
1. Päiväkodinjohtajan viran täyttäminen siirtyy keväälle 2022. Kunnan hallitus on kummonnut sivistyslautakunnan päätöksen Kati Tuominiemen valinnan ja palauttanut asian käsittelyyn. Anottava uutta täyttölupaa keväällä 2022.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
Korjaus edelliseen: 2. Avoimiin toimiin etsitään tällä hetkellä yhdistelmätyöntekijää ajalle - 30.6.2022 ja yhtä lastenhoitajaa ajalle 20.12.2021-3.6.2022.

3. Vuorohoidon tarpeen kasvaminen sitoo arvioitua enemmän henkilöstöresurssia ilta- ja viikonloppuvuoroihin.
Tällä voi olla vaikutusta henkilöstön palkkamenojen lisääntymiseen.

4. Oppivelvollisuuden keskeyttäminen, mikä taho tekee asiasta päätökset jatkossa.
Asian käsittely vaatii hallintosääntömuutoksen, päätös esitys seuraavaan sivistyslautakunnan kokoukseen ja edelleen kunnan hallitukselle hallintosääntö muutoksen muuttamista niin, että sivistyslautakunta voi päättää oppivelvollisuuden keskeyttämisestä määräajaksi.

5. Koulukuljetus kyytien optio vuoden käyttö?
Kuljetusliikkeen edustaja on tiedustellut optiovuoden käyttömahdollisuudesta ja lautakunnan mielipidettä seuraavan tarjouspyynnön sisällöstä. Valmistellaan seuraan sivistyslautakunnan kokoukseen päätösesitys optiovuoden käyttömahdollisuuksista ja päätös mahdollisesta uudesta tarjouskilpailusta.

6. Lestijärven sivistyslautakunnan vastaus vuoden liikuttaja palkinnon valintaan on Kimmo Jormalainen. Vapaa-ajanohjaaja ilmoittaa asian Kepli ry.lle.