Lestijärven kunnan päätökset > Kunnanhallitus > Keskiviikko 16.2.2022 klo. 9.00-11.49
29§ VANHUS- JA VAMMAISNEUVOSTON KOKOONPANON VAHVISTAMINEN

Hallintosäännön 13 §:ssä säädetään kunnan vaikuttamistoimielimistä seuraavasti:

"Kunnassa on kuntalain 26–28 §:ssä tarkoitettuina vaikuttamistoimieliminä nuorisovaltuusto ja vanhus- ja vammaisneuvosto, jotka eivät ole kunnan viranomaisia. Vaikuttamistoimielimet voivat osallistua päätöksentekoon aloitteilla ja lausunnoilla ja niiden edustajille voidaan antaa puhe- ja läsnäolo-oikeus kunnanhallituksen ja lautakuntien kokouksissa. Nuorisovaltuuston ja vanhus- ja vammaisneuvoston kokoonpanosta, asettamisesta ja toimintaedellytyksistä päättää kunnanhallitus. Kunnanhallitus tai lautakunta päättää vaikuttamistoimielinten edustajien kutsumisesta kokoukseensa. Nuorisovaltuustossa on seitsemän (7) jäsentä, vanhus- ja vammaisneuvostossa viisi (5) jäsentä."

Vanhus- ja vammaisneuvosto pyytää kunnanhallitusta vahvistamaan neuvoston kokoonpanon. Vanhus- ja vammaisneuvosto ehdottaa kokoonpanoksi seuraavaa: Varsinaisiksi jäseniksi Aimo Itäniemi, Sirpa Parkkila, Marja-Liisa Uusitalo, Merja Jormalainen ja Toimi Kalliokoski ja varajäseneksi Raija Heikkinen (Yli-Lestin Raija).

Kunnanjohtaja:

Kunnanhallitus vahvistaa vanhus- ja vammaisneuvoston kokoonpanon siten, että varsinaisia jäseniä ovat Aimo Itäniemi, Sirpa Parkkila, Marja-Liisa Uusitalo, Merja Jormalainen ja Toimi Kalliokoski sekä varajäsenenä Raija Heikkinen (Yli-Lesti).

Kunnanhallitus:

Hyväksyttiin.