Lestijärven kunnan päätökset > Valtuusto > Torstai 24.2.2022 klo. 19.00-21.00
9§ PEURAN POLKU -HANKKEEN JATKOAIKA
Peuran Polku -hankkeen ohjausryhmän kokouksessa joulukuussa 2021 on päätetty jatkoajan hakemisesta hankkeelle. Pohjanmaan ELY-keskus on tehnyt asiasta myönteisen päätöksen ja näin ollen hanke jatkuu 31.12.2022 saakka (alkuperäinen päätös 31.3.2022 asti). Hankkeessa jäljellä olevat resurssit tullaan käyttämään liitteenä olevan suunnitelman mukaisesti.
Koska hankkeen toteutusaikaa on jatkettu, tarvitaan hankkeen hallinnointiin ja kunnostustöiden valvontaan ja työnjohtoon lisäresurssia.

Retkeilyreitit: Peuran Polku -hankkeen ohjausryhmä esittää Lestijärven kunnalle 3.500 euron ja Reisjärven kunnalle 2.500 euron lisäresurssin myöntämistä, jotta investointihankkeen toteutusta saadaan jatkettua 31.12.2022 asti ja hankerahoitus täysimääräisesti käytettyä alueen retkeilijöiden hyväksi.

Vuoden 2022 budjettiin ei ole tarkoitukseen varattua erillismäärärahaa, vaan se joudutaan kattamaan pienentämällä muita määrärahavarauksia.

Kunnanjohtaja:
Peuran Polku hankkeen toimenpiteet kohdistuvat Lestijärven alueelle. Kunnanhallitus esittää valtuustolle 3.500 euron lisäresurssin myöntämistä investointihankkeen jatkamiseksi 31.12.2022 asti ja hankerahoituksen käyttämiseksi täysmääräisesti sillä edellytyksellä, että myös Reisjärven kunta osallistuu hankkeeseen esitetyllä lisäresurssilla.

Katetaan voimassaolevan budjetin sisällä erikseen hallintokuntien (kunnanhallitus, elinkeinoelämän kehittäminen) kesken.

Kunnanhallitus:

Hyväksyttiin.

Tapio Tuikka ilmoitti esteellisyyden ja poistui ennen päätöksentekoa. Peruste Hallintolaki 28 § mom. 1
Pöytäkirjantarkastajaksi tämän pykälän ajaksi valittiin Susanna Uusitalo.

Valtuusto
Hyväksyttiin.