Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Tiistai 22.3.2022
21§ MUUT ASIAT

1. Esiopetukseen määräaikaisen esi- ja alkuopettajan palkkaaminen lukuvuodelle 2022-2023. Viranhaltija valmistelee päätösesityksen seuraavaan hallituksen kokoukseen määräaikaisen esiopetusryhmän perustamisesta ja esiopetuksen opettajan palkkaamisesta.

2. Urheilualue -hankkeen tilanteesta kysyttiin. Hankkeen työryhmä kokoontuun huhtikuun aikana. Viranhaltija on teknisenjohtajan kanssa valmistelmassa kokouksen sisältöjä alueen tarjouskilpailutusta varten.

3. Kiipeilyseinän käyttökoulutuksen järjestämisestä paikallisesti kysyttiin. Asia on järjestelyn alla. Tavoitteena olisi saada Lestijärvelle oma koulutuspäivä jonka jälkeen ohjaajia kiipeilyseinään käyttöön saataisiin lisään ja ollen seinän käyttökapasiteetti paremmin hyödynnettyä.

4. Päiväkodin asiakastyytyväisyyskysely. Kysely perheille toteutettiin tammi-helmikuun vaihteessa. Palautteen koostaminen on viivästynyt. Kooste pyritään valmistamaan maalis-huhtikuun aikana.

5. Rehtorin työssä jatkamisesta keskusteltiin. Asiaan/päätökseen ei ole tullut muutosta.

6. Kunnan alueella sijaitsevien kelkkareittien tilanteesta kysyttiin. Kelkkareitit.fi palvelussa näkyy että kunnan alueella on olemassa oleva reitistö mutta metsähallituksen mukaan alueiden käytöstä ei ole voimassaolevia vuokrasopimuksia. Asia on selvittelyn alla.

7. "vanhan" kuntosalin vuokrasopimus päättyy huhtikuun 2022 aikana ja laitteet on siirrettävä remontin tieltä. Sivistyspalvelut on selvittänyt korvaavien tilojen mahdollisuutta mutta todennäköistä on ,että kuntosalista luovutaan. Laitteiden kohtalo tässä kohtaa vielä avoin.