Lestijärven kunnan päätökset > Sivistys- ja hyvinvointilautakunta > Keskiviikko 11.5.2022
30§ LISÄMÄÄRÄRAHA-ANOMUS: LESTIN KOULU 3240 MATKUSTUS- JA KULJETUSPALVELUT
Valmistelija: Niko Aihio

Viranhaltija on saanut helmikuussa 2022 yhteydenoton molemmilta koulukuljetusta hoitavilta liikennöitsijöiltä. Molemmat palveluntarjoajat ovat pyytäneet neuvotteluja äkillisten polttoaineiden hintojen nousun vuoksi. Neuvottelujen perusteella liikennöitsijät ovat toivoneet takautuvasti (1.2.2022) maksettavan päiväkohtaisen hinnoittelun nostamista 10-12,5%.

Sopimusehtojen mukaisesti kuljetuskustannusten äkkillisistä muutoksista johtuen molemmilla osapuolilla on mahdollisuus pyytää hinnan tarkastamista.

Esittelijä: Niko Aihio
Molemmat liikennöitsijät ovat suostuneet 10% hinnantarkistamiseen alkaen maaliskuusta 2022. Esitän sivistyslautakunnalle ja edelleen kunnanhallitukselle 15.000€ lisämäärärahan myöntämistä koulun matkustus- ja kuljetuspalveluihin. Haettu lisämääräraha käytetään koulukuljetusten järjestämiseen. Hintojen nousu otetaan huomioon talousarviosuunnittelussa vuodelle 2023.

Sivistyslautakunta:
Hyväksyttiin. Esitetäänkunnanhallitukselle 15.000 € lisämäärärahan myöntämistä koulun matkustus- ja kuljetuspalveluihin. Merkittiin tiedoksi.